Operatörer till vår kund

Operatörer till vår kund

Nu söker vi operatörer som ska arbeta i produktionen hos flera av våra kunder. Trivs du med att arbeta med maskiner och har ett tekniskt intresse? Har du arbetat inom produktion som montör eller operatör tidigare? Då är tjänsten som operatör rätt tjänst för dig!

Omfattning:
heltid

Arbetsbeskrivning

Att arbeta som operatör kräver att man använder sig av både händer och huvud samt har lätt för att ta till sig teknik. Våra kunder arbetar inom olika industrier såsom skyddsutrustning, mekanik och plastindustrin m.m. Alla produktioner ser olika ut men de har några saker gemensamt - man har många bollar i luften samtidigt, tempot är högt och man kan alltid utvecklas och lära sig nya steg!

Kvalifikationer

Vi söker dig som tidigare arbetat som operatör eller teknisk montör. Du behöver ha arbetat inom produktion och veta vad det innebär att arbeta efter produktionsmål. Som person är du tekniskt intresserad och tycker om att arbeta med både huvud och händer. Du trivs med att ha ett högt tempo och ha eget ansvar i ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

För information: kontakta Ida Matthiasson på ida.matthiasson@randstad.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 15 sept (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sista ansökningsdag:
urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.