Norsktalande Kundtjänstmedarbetare till välkänt företag

Norsktalande Kundtjänstmedarbetare till välkänt företag

Brinner du för god service och vill arbeta med telefonen som ditt främsta arbetsredskap? Har du erfarenhet sedan tidigare av att arbeta med service och kan tala, skriva och förstå norska? Då är detta något för dig. För start så snart som möjligt kan ditt nästa uppdrag bli som kundtjänstmedarbetare hos vår attraktiva och välkända kund. Vi hoppas på din ansökan redan idag!

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Göteborg

Omfattning:
Heltid. Ena veckan: Måndag - fredag mellan 08-15 och andra veckan måndag - fredag mellan 15-22 samt varannan lördag.

Arbetsbeskrivning:

Vår kund är en av Sveriges mest attraktiva företag och du kommer att hjälpa till i kundtjänsten för både svensk och norsktalande kunder. Som kundtjänstmedarbetare är dina främsta arbetsuppgifter att via telefon och mail vägleda de kunder som hör av sig till dig det kan även förekomma en del administrativa arbetsuppgifter. Du kommer i din yrkesroll att komma i kontakt med en mängd olika människor och din arbetsuppgift är att alltid ge bästa möjliga service. En arbetsdag kan se ut som följande;
  • Bistå både norsktalande och svensktalande med service via telefon och mail
  • Genomföra de administrativa arbetsuppgifter som tillkommer
  • Vara en problemlösare och tillmötesgå kunden behov
Kvalifikationer:

Här behöver du:
  • Minst 1 års erfarenhet från liknande roll
  • Avklarad gymnasieutbildning
  • Goda kunskaper i svenska och norska i såväl tal som skrift
För att lyckas i rollen som kundtjänstmedarbetare har du en förmåga att snabbt ta in ny kunskap och trivs bra med telefonen som ditt främsta arbetsredskap. Du har en god social kompetens och gillar att arbeta administrativt. Visst tar du gärna egna initiativ för att driva din egen utveckling? Kan du också prioritera kommer du bli en uppskattad medarbetare på din nya arbetsplats.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-09-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Emma Höglin | emma.hoglin@randstad.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.