Maskinförare

Maskinförare

Grävmaskinist i Göteborg

Vill du arbeta som grävmaskinist i ett växande företag med ett sammansvetsat team? Sök tjänsten som grävmaskinist nedan idag!

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär att med grävmaskin utföra schakt-, mark-, grund- och anläggningsarbeten i större och mindre projekt. Det kan även förekomma visst arbete utanför maskin. Det är ett mindre företag med ett sammansvetsat team och breda arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är serviceinriktad, gillar att arbeta utomhus och har lätt för att samarbeta. Det är meriterande med yrkesbevis för hjullastare. Vi ser gärna att du som söker har minst 2 års erfarenhet av att köra grävmaskin.

Krav:
  • Yrkesbevis för grävmaskin
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort B
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-05-04, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Simon Räftegård, simon.raftegard@randstad.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 juli (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.