Logistikkoordinator

Logistikkoordinator

Blir du varm i hjärtat av att effektivisera logistiklösningar, göra besparingar och av att lösa problem. Till vår kund inom bilindustrin söker vi nu en Continental Material Planner och detta konsultuppdrag kan nu bli ditt!

Uppdraget är att utforma, hantera och optimera försörjningskedjan för vår kunds varumärken inom bilindustrin. Räckvidden för Service Market Logistics inkluderar att säkerställa att materialet transporteras till produktionsanläggningarna, att fordon distribueras till återförsäljarna, och att hantering av material, lager och distribution säkerställer tillgången på delar världen över. Vi ser till att alla logistiktjänster levereras med världsklass.

Continental Material Planner (CMP) har ett kontinentalt ansvar för en portfölj av leverantörer som levererar till centrallagerna i Europa. Vi erbjuder dig en position där du får ett utmärkt tillfälle att bygga ett brett internationellt nätverk både internt och externt.

Omfattning

Konsultuppdrag på heltid, start omgående fram augusti

Ansvar
  • Leverantörsutveckling och förhandling
  • Planering och optimering av lagernivåerna i centrallager
  • Ansvarig för att genomföra och aktivt delta i att förbättra materialplaneringsprocessen
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Kvalifikationer

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag:
2018-12-17, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Emelie Jacobsson // emelie.jacobsson@randstad.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 17 dec (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

  • Universitetsexamen 3-5 år, helst inom Logistik / Supply Chain Management
  • God kunskap i hela leverantörskedjan från kund till leverantör
  • Erfarenheter i lagerhanteringssystem, starkt meriterande är SAP.
  • Goda kunskaper i MS Office
  • Bra förhandlingsförmåga, lösningsorienterad och kommunikativ
  • Flytande engelska i tal och skrift, och gärna ytterligare språk
  • Handlingsdriven och effektiv samt gilla problemlösning