Logistikkoordinator till internationellt bolag

Logistikkoordinator till internationellt bolag

Gillar du att arbeta med siffror och blir snabbt självgående i ditt arbete? Randstad söker nu en logistikkoordinator till ett internationellt bolag i Askim. Här kommer du som gillar att arbeta med logistik i en koordinerande roll trivas som fisken i vattnet. I rollen som logistikkoordinator svarar du för hela logistikprocessen inom ditt verksamhetsområde vilket innebär såväl orderhantering som lageruppföljning. Bakom dig har du minst ett års erfarenhet av en liknande tjänst och god kunskap i affärssystemet JD Edwards. Låter det här som något för dig? Då hoppas vi på din ansökan för rollen som logistikkoordinator - redan idag.

Omfattning:
Heltid 8-17, Start omgående med stor chans till övertag hos kund.

Arbetsbeskrivning:

Här kommer du till ett trevligt företag beläget i ett trivsamt kontorshotell i Askim. På kontorshotellet i sydvästra Göteborg sitter du tillsammans med 4 kolleger. I rollen som logistikkoordinator kommer du svara för logistikprocessen i ditt verksamhetsområde.

Exempel på dina arbetsuppgifter;
  • Lägga order och boka transport liksom fakturera och följa upp leverans.
  • Hantera kundtjänstärenden och lageruppföljning samt kommunicera prognoser och statistik ut i bolaget.
Kvalifikationer:

Här behöver du;
  • Minst 1 års erfarenhet av logistik och vana av att svara för hela logistikprocessen.
  • Goda färdigheter inom affärssystemet JD Edwards.
  • Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och god förmåga att arbeta självständigt. I rollen som logistikkoordinator förväntas du vara framåt och se eget initiativtagande som en naturlig del av arbetet. Vidare är du noggrann och förstår vikten av att arbeta strukturerat för att eliminera risken för att fel begås. Skulle du också säga att du trivs och gillar att arbeta med siffror? Då kommer du bli en uppskattad kollega i sommar.

Har du eftergymnasial utbildning inom logistik ser vi det som ett plus (ej krav).

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-06-08, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Emelie Jacobsson | emelie.jacobsson@randstad.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 8 juli (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.