Lagermedarbetare sökes för kunds räkning!

Lagermedarbetare sökes för kunds räkning!

Är du en driven och engagerad person som har förmågan att snabbt bli självgående i arbetet? Vill du arbeta för ett expansivt företag? Då har vi jobbet för dig! Randstad söker för kunds räkning lagermedarebetare.

Om arbetet

Vår kund expanderar och behöver nu förstärka sitt lag med ytterligare lagermedarbetare.

I rollen som lagermedarearbetare kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av plock och pack, lagring, expediering, truckkörning samt övriga förekommande arbetsuppgifter på ett lager. Du blir en del av ett härligt team där nogrannhet, tempo och arbetsglädje står högt i kurs. Lagret är förlagt i hisingen vilket också kommer vara din arbetsplats.

Om dig

Vi söker nu dig som har erfarenhet om minst 6 månader av lagerarbete. Är du dessutom en person som gillar att arbeta under högt tempo och ha mycket ansvar är detta tjänsten för dig! Du har truckkort A1-A4 samt B1-B4. Som person är du mycket noggrann, du tar egna initiativ och har en positiv inställning. Du vill prestera ett bra resultat och är engagerad i dina arbetsuppgifter. Att jobba på ett lager kräver att du tar ansvar för ditt arbete och på så sätt hjälper ditt lag framåt.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du har B- körkort.
  • Truckkort A1-4, B1-4.
  • Lagervana
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen

Tjänsten som lagermedarbetare är ett rekryteringsuppdrag d.v.s. du kommer anställas i kunds regi.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.
Mer info
Kontaktperson Demir Gjokaj
Telefon 0725451284
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag löpande (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.