Lösningsorienterad schemaansvarig till kommunalt bolag

Lösningsorienterad schemaansvarig till kommunalt bolag

Är du en strukturerad och kommunikativ person som älskar administration och problemlösning? Har du dessutom tidigare erfarenhet av långsiktig schemaplanering i systemet Quinyx? Då har vi uppdraget för dig! Vi söker efter en erfaren schemaansvarig till kommunalt bolag i centrala Göteborg. Är du personen vi söker? Skicka in din ansökan redan idag!

Omfattning:
Heltid, med start omgående.

Arbetsbeskrivning:

Du välkomnas till ett kontor som är centralt beläget, med trevliga kollegor och god stämning. Som Schemaansvarig så kommer du att arbeta med två olika team, Störningshantering och Kundservice. Dessa två avdelningar omfattar ca 50 medarbetare. Arbetet innebär att självständigt lägga upp nya scheman, göra löpande förändringar samt arbeta tillsammans med anställda medarbetare och inhyrd personal för att täcka bemanningsbehov. Arbetet kommer att ske i nära samarbete med tre störningsledare, och en till schemaansvarig för teamen. Schemahanteringen sker i systemet Quinyx. Förutom schemaläggning kommer du även att stödja chefer och Teamledare med övriga administrativa uppgifter.

Kvalifikationer:

För tjänsten krävs det att du tidigare har arbetat med schemaplanering i systemet Quinyx, samt har erfarenhet av långsiktig schemaplanering såsom att bygga pass och olika scheman. Vi ser det som meriterande om du har någon form av ledarerfarenhet samt om du tidigare arbetat inom kundservice eller liknande verksamhet.
Som konsult förväntas du snabbt komma in i nya organisationer och sätta dig in i olika kulturer och system på kort tid. Tjänsten som schemaansvarig innebär många kontakter och det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person är du analytisk och noggrann. Du är affärsmässig, drivande och van att arbeta självständigt. Därtill förväntas det att du levererar och bidrar med kompetens, effektivitet och erfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag
: 2018-09-26, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information
: Mathilda Sebelius, mathilda.sebelius@randstad.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.