Kvalitetstekniker i Göteborg

Kvalitetstekniker i Göteborg

Har du erfarenhet av reklamationer eller kvalitetsarbete inom industri? Trivs du med ordning och reda samt att lösa problem? Då kan tjänsten som kvalitetstekniker hos vår kund vara rätt för dig!

Arbetsbeskrivning

Som kvalitetstekniker kommer du arbeta med reklamationer och kvalitetssäkring av företagets produkter. Du kommer arbeta med ett team på 4 personer men driver dina egna processer och ordrar. I arbetet ingår det att både avsyna, testa och reklamera produkten och sedan rapportera i deras interna system

Arbetsuppgifter:
  • Arbete med reklamationer
  • Arbete med kvalitetstestning
  • Avrapportera i deras interna system
Företaget som söker personal arbetar inom byggnadsbranschen och tillverkar, marknadsför och säljer ett brett sortiment av lås och beslag för fönster, dörr och skåp. Företaget ligger i Mölnlycke med ljusa fräscha lokaler med busshållplats precis utanför.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker rollen har erfarenhet av att arbetat som kvalitetstekniker eller reklamationsansvarig inom industriområdet tidigare. Som person trivs du med att arbeta i team men är också van vid att arbeta självgående. Arbetet är flexibelt och man måste kunna vara lyhörd mot både kollegor och kunder.

Krav för tjänsten:
  • Erfarenhet av reklamationsansvar eller kvalitetsansvar
  • Tala och skriva svenska samt engelska flytande
  • B-körkort
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag:
urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Ida Matthiasson, Consultant Manager, ida.matthiasson@randstad.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.