Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare

beskrivning

Har du som person ett intresse av att hjälpa människor till så bra lösningar som möjligt? Kan din personlighet bidra till att göra ett framgångsrikt team ännu bättre? Då är rollen som kundtjänstmedarbetare hos vår kund intressant för dig! Vill du veta mer om rollen som konsult hos oss på Randstad och vad det innebär - kontakta oss idag!

Uppdragsgivare: Randstad

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning:

Som kundtjänstmedarbetare är dina främsta arbetsuppgifter att via telefon och mail vägleda de kunder som hör av sig till dig. Du kommer i din yrkesroll att komma i kontakt med en mängd olika människor och din arbetsuppgift är att alltid ge bästa möjliga service.
  • Bistå kunder med service via telefon och mail för att lösa deras problem
  • Arbeta utifrån kundens behov och förutsättningar
  • Genomföra de administrativa uppgifter som tjänsten medför
Kvalifikationer:

Som kundtjänstmedarbetare gäller det att du är kommunikativ, social och har lätt för att skapa förtroende hos människor. Något vi ser som en självklarhet är att du som person är målmedveten och lösningsorienterad. Om du arbetar noggrant, effektivt och självständigt så kommer du att bli en uppskattad medarbetare hos oss.

Krav för tjänsten är:
  • Gymnasieexamen
  • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska
  • Dator - och telefonvana
  • Tidigare arbete inom kundtjänst och/eller servicebranschen
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-07-07, märk väl att vi jobbar med löpande urval, skicka därför in din ansökan redan idag!

För information: Johanna Nygren, johanna.nygren@randstad.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 7 juli (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.