Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare till välkänd kund i centrala Göteborg

Är du studerande och letar efter ett meriterande extra jobb? Trivs du med kundservice och ser alltid till att ge kunder en bra upplevelse? Då delar du vår kunds värderingar och vi tror du skulle bli en uppskattad kollega! Välkommen med din ansökan, redan idag!

Omfattning:
Deltid, dagtid - 5 timmarspass. Det är ett krav att du kan jobba 2-3 pass i veckan. Start omgående och pågår löpande så länge du studerar.

Arbetsbeskrivning:

Vår kund sitter i centrala nya lokaler i Göteborg. De letar nu efter dig som student som vill komma in och samla bra arbetserfarenhet till framtida yrken. Såklart kommer du erbjudas utbildning.

Arbetsuppgifter

Primärt kommer din arbetsdag bestå av: att hantera inkommande samtal med tillhörande administration.

Kvalifikationer, Här behöver du:
  • Minst 2 år kvar på dina universitetsstudier.
  • Erfarenhet av service.
  • Flytande kunskaper i både svenska och engelska.
  • Meriterande om du har telefonvana.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du fördomsfri och bemöter alla kunder med största respekt. Du kommer att möta människor som befinner sig i en utsatt situation. Vår kund satsar mycket på studenterna som kommer in med olika former av utbildningar för att främja långsiktighet. Låter det lockande? Välkommen in med din ansökan.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-06-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Johanna Nygren johanna.nygren@randstad.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.