Kundtjänstmedarbetare till Sappa, deltid/extra

Kundtjänstmedarbetare till Sappa, deltid/extra

Härlig kundtjänstmedarbetare på deltid till Sappa

Studerar du på universitet och vill jobba vid sidan om? Är du serviceinriktad och är ute efter en fartfylld och varierad vardag? Vi söker nu dig som har en god förståelse för kundens behov och som kan bemästra det goda kundbemötandet genom förstklassig kommunikation.

Omfattning:
Deltid 50%, för start i Juni och med uppdrag tillsvidare.


Arbetsbeskrivning:

Sappa är en av de fyra största tv-operatörerna med huvudkontor i Göteborg. Sappa erbjuder såväl analog som digital tv via kabel till nät- och fastighetsägare, samfälligheter, bostadsrättsföreningar och andra kabel-tv operatörer. Du kommer ingå i ett glatt och engagerat team som bemannar AB Sappas kundlojalitetscenter. Du kommer att få en god inblick i hela AB Sappas verksamhet eftersom du arbetar med frågor som spänner över hela organisationen.

Exempel på dina arbetsuppgifter:
  • Teckna nya/avsluta abonnemang och lägga till/ta bort tjänster i befintliga abonnemang via telefon.
  • Supporta och felsöka liksom svara för kundtjänst och hantera fakturamärkning.
  • Svara på kunders frågor via chatt.
Kvalifikationer:

Här behöver du:
  • Minst 1 års erfarenhet från ett serviceyrke.
  • Minst 1 år kvar på dina studier.
  • God svenska samt engelska i såväl tal som skrift.
  • God datorvana.
  • Gymnasieutbildning.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarsfull, god lyssnare och har ett starkt intresse för service och försäljning. Du finner glädje i att hjälpa andra och med trevlig attityd är du en bidragande lagspelare. Vidare har du en ödmjuk ton och känner stor lojalitet och engagemang för ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-07-01 urval kommer ske löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

För information:
Sven Thylén, sven.thylen@randstad.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 1 juli (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.