Konsultchef med säljdriv

Konsultchef med säljdriv

Placering:
Göteborg.

Heltid/deltid:
Heltid, tillsvidare.

Får du magont av att läsa cv:n, tycker att människor överlag är jobbiga och motiveras av heldagar med administration framför datorn?

Då har vi säkert andra tjänster för dig.

Här söker vi dig som får triggas av försälning, stimuleras av nöjda kunder och vill bidra till att Randstad stärker sin branchledande position.

Du börjar så klart inte från scratch. Förutom att du jobbar i ett team tillsammans med vår härliga Dani har du en stor arbetsgrupp med erfarna konsultchefer till din hjälp att bearbeta göteborgsregionens kunder inom segmentet industri och logistik. Tillsammans med din tävlingsinstinkt, förmåga att skapa goda kund- och konsultrelationer, sätta laget före jaget så är det vad vi tror kommer lyfta oss till nästa nivå.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som konsultchef erbjuds du en omväxlande vardag där magpirret framförallt kommer ifrån kundbearbetning, goda konsultrelationer och växande affärer. Fokus för ditt arbete kommer att bygga och stärka partnerskap hos nya och befintliga kunder genom att erbjuda dem den absolut bästa servicen. Du arbetar i ett härligt team där glädje präglar vägen mot framgång och rapporterar till Branch Manager Joacim Bratt.

Dina arbetsuppgifter (urval):
  • Prospektering och bearbetning av nya och befintliga kunder.
  • Helhetsansvar för rekryteringsprocessen med rekrytering, anställning, och kontinuerlig uppföljning.
  • Medarbetarsamtal, lönesamtal och coachning av konsulter.
Kunskaper/ erfarenhet och personliga egenskaper

För att lyckas i din nya roll behövs relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet inom försäljning, personal, och/eller ekonomi, körkort och goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Du förväntas se affärsmässigt på pris- och lönesättning och förstår att lönsamma affärer utvecklas tillsammans med kunden. Det är plus, men inte krav, om du har branscherfarenhet och ett lokalt nätverk. Viktigast är att du älskar försäljning och hellre tillbringar din tid hos kund än på kontoret.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du positiv, med stort hjärta och intresse för människor. Kanske är det också därför du är så framgångsrik inom försäljning? Du är nämligen trygg i vad du tillsammans med ditt team och konsulter kan erbjuda i form av kundvärde. På så sätt kommer goda konsult- och kundrelationer på köpet. I dig ser vi en kollega som är tävlingsinriktad men saknar vassa armbågar. I stället är du hjälpsam, entusiasmerande och modig. Är du dessutom resultatorienterad och en smula strukturerad? Då kommer du att stormtrivas hos oss.

Mer information om tjänsten:
Joacim Bratt, 0729-889907

Ansökan skickas till:
joacim.bratt@randstad.se

Sista ansökningsdatum:
2018-09-30. Intervjuer sker löpande och kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Kontaktperson Joacim Bratt
Telefon 0729-889907
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 sept (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.