HR-konsult inom rekrytering

HR-konsult inom rekrytering

Är du en självgående och drivande person som trivs i en varierande roll? Skulle du även beskriva dig som en doer och motiveras av att göra skillnad? Se hit!

Vi söker nu en HR- konsult inom rekrytering till en statlig myndighet i centrala Göteborg. Till detta meriterande uppdrag kommer du arbeta med att stötta chefer i hela rekryteringsprocessen. Här söker vi dig som har en avklarad högskole- eller universitetsutbildning inom personal- och arbetslivsvetenskap (eller motsvarande) samt minst ett års arbetslivserfarenhet av att arbeta med alla delar inom en rekryteringsprocess. Låter det här som du? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan redan idag!

Omfattning:
Heltid. Det start enligt överenskommelse och med en uppdragslängd till och med 2018-12-31. Arbetstider är vardagar 8.00-17.00.

Arbetsbeskrivning
Den här arbetsplatsen ligger på en central adress i Göteborg, där du välkomnas av trevliga och kompetenta kollegor i fina lokaler. I din roll som HR-konsult kommer du stötta chefer i hela rekryteringsprocessen från start till mål. Du kommer rekrytera interna anställningar inom myndigheten till hela Sverige. Det tillkommer även en del administrativa uppgifter. Vidare innebär tjänsten:
  • Annonsering och search av kandidater.
  • Delta i förhandlingar.
  • Telefonintervjuer och personliga intervjuer.
  • Presentation av kandidat och anställning.
Kvalifikationer

Här behöver du:
  • Avklarad högskole- eller universitetsutbildning inom personal- och arbetslivsvetenskap, eller motsvarande.
  • Minst ett års arbetslivserfarenhet av rekryteringsprocessens alla delar.
  • Du har tidigare arbetat i något rekryteringssystem och behärskar Officepaketet bra.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en person som har ett eget driv och är självgående, du kan både prioritera och fokusera. Utöver detta vill vi att du är en person som är trygg i sig själv och kan hantera allt från högt till lågt. Du gillar att människor är olika, och gillar att umgås med andra. Låter det här som du? Då kommer du vara en väldigt uppskattad kollega hos oss!
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag
: 2018-07-01, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Mathilda Sebelius, mathilda.sebelius@randstad.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 1 juli (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi ser det som mycket meriterande (ej krav) om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom en statlig myndighet.