HR-chef till interimsuppdrag

HR-chef till interimsuppdrag

Är du en engagerad person som vill vara med på resan att utveckla Göteborgs kollektivtrafik? Har du tidigare erfarenhet av en HR-chefsroll i minst fem år? Då har vi uppdraget för dig! Vi på Randstad söker nu en HR-chef för interimsuppdrag hos vår offentliga kund i Göteborg.

Omfattning:
Heltid, med start 2018-07-31 till och med 2019-07-31.

Arbetsbeskrivning

Vår kund har kontor i centrala Göteborg, där du arbetar tillsammans med engagerade kollegor med vitt skilda kompetenser och bakgrunder. Som HR-chef kommer du medverka tillsammans med dina kollegor på HR-avdelningen i att leda koncernen som helhet och att säkerställa utveckling av medarbetarskap, ledarskap, kultur och processer i koncernen. Vidare kommer dina arbetsuppgifter bland annat innefatta:
  • bryta ner koncernövergripande mål på avdelnings- och individnivå samt följa upp dem i mål och utvecklingssamtal, återkopplingssamtal och lönesamtal
  • etablera och utveckla förtroendefulla relationer och samverkan med fackliga organisationer
  • utforma, sluta och följa upp överenskommelser med affärsenhetscheferna om HR-stöd
  • kommunicera de lagar, avtal och förordningar, polycier, anvisningar och instruktioner som styr stödenhetens verksamhet samt följer upp att ledare och medarbetare följer dem
  • kundansvar, personalansvar, verksamhetsansvar och kommunikationsansvar för HR-avdelningen
Kvalifikationer

Låter detta som en tjänst för dig? Vi tror att du tidigare arbetat som HR-chef i minst fem år och har en eftergymnasial utbildning inom området. Dina tidigare erfarenheter har givit dig flerårig förhandlingsvana och breda kunskaper i arbetsrättsliga frågor och är insatt i rådande lagstiftning gällande kollektivavtal, lönebildning och föreskrifter.

Som person är du van att arbeta i högt tempo. Du är social i din natur och duktig på att hantera många kontakter. Du är också en stark ledare med en mycket god motivations- och kommunikationsförmåga, både i tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser gärna att du har tidigare dokumenterad erfarenhet av förändringsledning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-06-27, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Mathilda Sebelius, Mathilda.sebelius@randstad.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 27 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.