Duktiga fordonsmontörer sökes till ADIENT

Duktiga fordonsmontörer sökes till ADIENT

Adient är världens ledande leverantör av bilstolar på grund av våra anställda, vill du vara en del av denna framgång och trivs med att arbeta i ett högt tempo? Titta hit!

Till vår kund Adient söker vi nu flera duktiga fordonsmontörer. Monteringen utförs på monteringslina där man följer flödet. Monteringen sker i ett taktat tempo vilket ställer krav på att du trivs i en fartfylld arbetsmiljö. Du blir en del av ett härligt gäng konsulter på en av ortens större arbetsgivare.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos vår kund Adient.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Arendal, Göteborg

Omfattning: Heltid

Anställning: Visstidsanställning på 6 mån. Stora möjligheter för en övergång till en tillsvidareanställning finns.

Arbetstider: Hos kund råder det 2-skift samt Natt. 2-skift innebär att du arbetar varannan vecka dag och varannan kväll. Natt innebär ett längre pass mellan söndag-måndag för att sedan gå av på fredag morgon. 2-skift är mest aktuellt.

Kvalifikationer:
  • Gymnasiekompetens, godkänt i SVE01/A, ENG05/A och MA01/A, eller motsvarande utbildning från annat land.
  • God Svenska i tal och skrift
För att trivas i rollen som fordonsmontör ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet inom industri och/eller verkstadsarbete. En god fysik är meriterande. Du är flexibel i arbetstider och arbetsuppgifter samt att du är noggrann i ditt arbete och arbetar gärna tillsammans med andra.

Inför anställning

Innan du påbörjar din praktiska utbildning kommer du få tillgång till vår utbildningsportal. Via denna skall du, steg för steg, lära dig den information som finns i form av filmer och text. När du sedan kommer till kund får du ett teoriprov på just dessa delar.

Efter godkänt teoriprov får du din anställning.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Vi tar endast
emot ansökningarna via hemsidan men för frågor är du välkommen att kontakta oss på e-mejl viktoria.niklasson@randstad.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 31 dec (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.