Driven teamleader till vår kund

Driven teamleader till vår kund

Är du en person som har erfarenhet av att leda personal inom produktion? Är du den som alltid får med dig laget på de idéer du har? Du kanske är grym på lean arbete och effektivisering? Då är tjänsten som teamleader hos vår kund i Mölnlycke rätt tjänst för dig!

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Mölnlycke

Omfattning:
Heltid

Arbetsbeskrivning

Företaget som söker personal arbetar inom byggnadsbranschen och tillverkar, marknadsför och säljer ett brett sortiment av lås och beslag för fönster, dörr och skåp. Företaget ligger i Mölnlycke med ljusa fräscha lokaler med busshållplats precis utanför.

Du kommer arbeta som teamleader för 2 olika avdelningar och ansvarar för cirka 15 medarbetare ute på företaget. Som teamleader kommer du rapportera till produktionsledarna med dagliga uppdateringar.

Dina ansvarsområden kommer att vara:
  • Att leda och fördela arbetet inom laget så att företagets övergripande mål uppnås.
  • Arbeta med ständiga förbättringar som leder till att företagets övergripande mål uppnås.
  • Att leda produktionsplanering inom laget
  • Att vara kontakt mellan produktionsledare och laget
  • Att aktivt medverka vid Lean Produktion.
  • Ansvarar för att kvalitetsavvikelser stoppas och drivs vidare i organisationen samt medverkar vid kvalitetsförbättringar (t.ex. 8D).
  • Att aktivt driva kompetensutvecklingen och kompetensanalys på avdelningen.
  • Att beställa service och reparation på verktyg och maskin inom det egna laget
  • Rapporterar frånvaro samt ledighetsansökningar till konsultchef
Arbetat är förlagt dagitd, 06.55 - 15.00, mån - fre.

Kvalifikationer

För att söka tjänsten bör du ha en utbildning med minst gymnasienivå eller en motsvarande erfarenhet av tillverkningsindustrin.
Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett måste.
Du har erfarenhet av att leda produktion och har själv arbetat med montering/maskinbearbetning inom tillverkningsindustrin. Du är en person som är grym på att skapa team med hög laganda. Word och Excel är två arbetsverktyg du dagligen kommer arbeta med och behöva ha god kunskap inom.
Det är meriterade om du har arbetat med AX Dynamics eller liknande affärssystem.

Som person är du drivande i alla processer och vill alltid få med dig ditt team. Du tycker det är viktigt att ha roligt på arbetet och ser till att alla samarbetar. Vi tror att du är en naturlig ledare och har en god social kompetens.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Ida Matthiasson, ida.matthiasson@randstad.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.