Din Bil växer och söker nu bilmekaniker i Göteborg,

Din Bil växer och söker nu bilmekaniker i Göteborg,

Personbilsmekaniker

Tjänstebeskrivning

DinBil expanderar och söker därför fler mekaniker till anläggningarna; VW Grafiska vägen, VW Sisjön, VW Aröd samt Skoda Bäckebol. Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad i ett team bestående av duktiga mekaniker. Arbetet består i att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på Volkswagen/Skoda personbilar.

Vi söker personal till både dag- och kvällsskift.

Kvalifikationer

Vi förutsätter att du som söker har erfarenhet som personbilsmekaniker. Ett krav är att du har dokumenterad gymnasial fordonsutbildning eller likvärdig eftergymnasial utbildning. Du bör känna dig bekväm i din roll som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt. Du har minst B-körkort samt ett stort bilintresse.

Du bör behärska svenska väl i både tal och skrift, för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. Ytterligare en förutsättning för arbetet är god engelska och att du har god datavana, vilket vi värdesätter högt. Tekniska kunskaper om Volkswagen samt kunskaper i våra system Elsa och Automaster är meriterande. Vidare är det också en fördel om du har erfarenheter inom märkesverkstäder.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en person som är ansvarsfull och effektiv i ditt arbete. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och trivs i en flexibel arbetsmiljö.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Ansökningar hanteras löpande, så ansök redan idag.

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG och representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna. Bolaget har ca 2000 anställda, 37 försäljningsställen och omsättningen uppgick 2016 till ca 16,7 miljarder kr.

Randstad utför i denna process en rekrytering för kunds räkning. Detta gör att din anställning blir direkt hos DinBil.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.