Din Bil växer och söker nu billackerare i Göteborg,

Din Bil växer och söker nu billackerare i Göteborg,

Billackerare

Din Bil i Göteborg utökar ytterligar och söker därför fler erfarna och serviceinriktade lackerare som tycker om att jobba i högt tempo. Du kommer att ingå i ett målinriktat team som alltid tillgodoser kundens behov. Som lackerare kommer ditt arbete främst bestå av spackling, maskering, grundlackering och blandning av färg enligt tillverkares anvisningar. Du kommer även utföra lackeringsjobb med basfärg och klarlack. Vi söker personal till både dag- och kvällsskift.

Kvalifikationer

Du som söker har minst 3 års dokumenterad erfarenhet från lackyrket. Du har även för tjänsten relevant gymnasial utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial. Kunskap om våra märken ses som meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du ska ha lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare. Det är en självklarhet att du har ett bilintresse och god känsla för service. Arbetet kräver effektivitet och ett strukturerat arbetssätt. Det viktigt att du tycker om att lära dig något nytt, då våra modellprogram ständigt uppdateras.

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG och representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna. Bolaget har ca 2000 anställda, 37 försäljningsställen och omsättningen uppgick 2016 till ca 16,7 miljarder kr.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper då gruppens dynamik är avgörande för att produktionen skall nå uppsatta mål.

Randstad utför i denna process en rekrytering för kunds räkning. Detta gör att din anställning blir direkt hos DinBil.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.