Dansktalande kundtjänstmedarbetare med tekniskt intresse

Dansktalande kundtjänstmedarbetare med tekniskt intresse

Skulle du beskriva dig som social och utåtriktad? Trivs du i flexibla arbetsuppgifter och vill bli en del av ett fantastiskt team? Då har vi en tjänst för dig! Randstad leta nu efter en kommunikativ kundtjänstmedarbetare med ett sinne för teknik. Låter detta som en tjänst för dig? Då är du välkommen med din ansökan redan idag!

Uppdragsgivare:
Randstad

Ort:
Göteborg,

Omfattning: Heltid, start omgående

Arbetsbeskrivning:


I nära samarbete med kundtjänstchefen och säljorganisationen arbetar du aktivt för att företaget upplevs som pålitligt, professionellt och lyhört för såväl partners som kunder. Under dina arbetsdagar kommer du att;
  • hantera & ta emot offerter, kundorder, restorder, leveranser och fakturor liksom (vid behov) stötta andra länder i samma uppgifter.
  • svara för att kundregistret är uppdaterat, att rätt prissättning gäller samt hantera garantier och reklamationer.
Kvalifikationer:

För att lyckas i rollen har du flera års arbetslivserfarenhet av kundtjänstarbete samt talar flytande Danska (också svenska/engelska) gärna färdigheter från olika affärssystem samt förståelse för såväl försäljning och kundbehov.


Som person trivs du i miljöer där samarbete och kundfokus är givna kort. Du tar dig framgångsrikt igenom dagen med sinne för planering och struktur. Blir tempot tidvis högre så är du utrustad med gott omdöme och förmåga att prioritera. Är du dessutom självgående och intresserad av teknik så kommer du att bli en uppskattad kollega.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person tror vi du är kommunikativ och trivs i roller där du får användning för din administrativa såväl som kommunikativa ådra. Vi tror även du är naturligt service-minded och alltid strävar efter att ge bästa service. Din bakgrund är inte det viktigaste utan besitter du ett it-intresse och har en stark vilja att lära dig mer inom området kommer du att ges relevanta interna utbildningar för att blomstra i rollen.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-09-30, Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Daniel Tinggård | Daniel.tinggard@randstad.se|
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.