Dansktalande kundtjänstmedarbetare med tekniskt intresse

Dansktalande kundtjänstmedarbetare med tekniskt intresse

Skulle du beskriva dig som social och utåtriktad? Trivs du i flexibla arbetsuppgifter och vill bli en del av ett fantastiskt team? Då har vi en tjänst för dig! Randstad leta nu efter en kommunikativ kundtjänstmedarbetare med ett sinne för teknik. Låter detta som en tjänst för dig? Då är du välkommen med din ansökan redan idag!

Uppdragsgivare:
Randstad

Ort:
Göteborg,

Omfattning: Heltid, start omgående

Arbetsbeskrivning:


Här kommer du till ett trevligt företag där du får möjlighet att arbeta med ett härligt team. Du kommer att sitta i ett öppet kontorslandskap med placering i Torslanda.

Exempel på dina arbetsuppgifter:
  • Vara behjälplig för kunder via telefon och email.
  • Teknisk support av datorer, skrivare och nätverk
  • utveckling av befintliga kundrelationer
Kvalifikationer:

Här behöver du:
  • Tidigare erfarenhet av kundtjänstarbete eller telefonsupport.
  • God danska, svenska samt engelska i såväl tal som skrift.
  • God systemvana, främst inom Windows produkter.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person tror vi du är kommunikativ och trivs i roller där du får användning för din administrativa såväl som kommunikativa ådra. Vi tror även du är naturligt service-minded och alltid strävar efter att ge bästa service. Din bakgrund är inte det viktigaste utan besitter du ett it-intresse och har en stark vilja att lära dig mer inom området kommer du att ges relevanta interna utbildningar för att blomstra i rollen.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-07-11, Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Daniel Tinggård | Daniel.tinggard@randstad.se|
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 11 juli (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.