Billackerare sökes till Din Bil Göteborg

Billackerare sökes till Din Bil Göteborg

Din Bil Göteborg, Grafiska vägen söker nu fler erfarna och serviceinriktade billackerare som tycker om att jobba i högt tempo

Du kommer att ingå i ett målinriktat team som alltid tillgodoser kundens behov. Som lackerare kommer ditt arbete främst bestå av spackling, maskering, grundlackering och blandning av färg enligt tillverkares anvisningar. Du kommer även utföra lackeringsjobb med bas färg och klarlack.

Vi söker personal till både dag- och kvällsskift.

Randstad arbetar med rekryteringsprocessen men anställning sker direkt hos kund.

Ort:
Göteborg

Omfattning:
Heltid

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansök därför redan idag!

Kvalifikationer

Du som söker har minst 3 års dokumenterad erfarenhet från lackyrket. Du har även för tjänsten relevant gymnasial utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial. Kunskap om våra märken ses som meriterande. Datavana samt B-körkort erfordras.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du ska ha lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare. Det är en självklarhet att du har ett bil intresse och god känsla för service. Arbetet kräver effektivitet och ett strukturerat arbetssätt. Det viktigt att du tycker om att lära dig något nytt, då våra modellprogram ständigt uppdateras.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper då gruppens dynamik är avgörande för att produktionen skall nå uppsatta mål. Randstad och våra kunder förväntar sig att du är engagerad, lyhörd och lösningsorienterad när du är ute på uppdrag. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Ett uppdrag kan vara allt ifrån några timmar till flera år, beroende på kundens behov och din kompetens. Arbetstiderna varierar utifrån våra kunders behov och de kan ha verksamhet dygnet runt, veckans alla dagar. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Keep improving!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.