Operationssjuksköterska

Operationssjuksköterska

Anestesisjuksköterska till Randstad Care

Randstad Care vårdbemanning växer. Är du Anestesisjuksköterska och vill fortsätta denna roliga resa tillsammans med oss? Vi söker engagerade konsulter för uppdrag i Göteborg i höst! Kanske vill du ha ett längre uppdrag, eller så vill du ha variation och bredda din erfarenhet.

I höst har vi bland annat uppdrag på en dagkirurgisk avdelning inom ortopedi och öron/näsa/hals.

Vi erbjuder våra konsulter konkurrenskraftiga villkor, vilket bland annat innefattar högre lön, flexibilitet, kollektivavtal, friskvårdsersättning, försäkringar och pension från första arbetade timmen. Hos oss har du en dedikerad konsultchef med sjukvårdsbakgrund som förstår din kompetens och dina önskemål.

Slå gärna en signal eller skicka iväg ett mejl för att höra mer.

Bli en del av vårt fantastiska konsultteam, varmt välkommen med din ansökan!

Omfattning: Heltid eller deltid

Arbetsbeskrivning:

Arbetsuppgifter som anestesisjuksköterska inom dagkirurgi.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska. Specialistsjuksköterska inom anestesisjukvård. Du är flexibel, positiv och trygg i din yrkesroll. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet som anestesisjuksköterska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med narkosapparat Maquet Flow I.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Randstad Care är ett specialistområde inom Randstad med fokus på sjukvård. Vi är ett auktoriserat vårdbemanningsföretag som via engagerade konsultchefer och brett nätverk skapar utvecklingsmöjligheter för läkare och sjuksköterskor. Vi levererar bemannings- och rekryteringstjänster till vårdgivare, inom såväl den offentliga som privata sektorn, i Sverige och Norge.

Sista ansökningsdag: 2018-07-15, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Desiré Amanpour, desire.amanpour@randstad.se, 070 384 14 05.
Mer info
Kontaktperson Desiré Amanpour
Telefon 070 384 14 05
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 15 juli (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.