Påbyggnadsmekaniker till innovativt företag

Påbyggnadsmekaniker till innovativt företag

Påbyggnadsmekaniker

Som mekaniker inom påbyggnad kommer du arbeta med ombyggnationer och påbyggnationer av kranar tillhörande lastbilar. Vår kund arbetar med kundspecifika lösningar av påbyggnationer vilket gör jobbet kreativt och problemlösande.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad men arbetar hos vår kund Fassi.

Uppdragsgivare: Randstad AB Ort: Göteborg Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning

Företagets kunder är myndigheter samt större likväl som mindre företaget som kräver specialanpassade fordon. I dina arbetsuppgifter ingår arbete med påbyggnader av kranar med hydraulik, elektronik och mekanik.

Som mekaniker inom påbyggnad ansvarar du för arbetet från start till mål. Därför är det en fördel om du har breda kunskaper inom detta område.

Kvalifikationer

Har du tidigare erfarenhet av arbete som mekaniker inom tunga fordon är du välkommen att söka tjänsten.

B-körkort är ett krav och svetskunskap är en merit.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För mer information, ring gärna Cavit på 0729-889426
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.