Säljare till en av Nordens största aktörer inom rentalbranschen

Säljare till en av Nordens största aktörer inom rentalbranschen

Vi på Ramirent är en ledande leverantör inom maskinuthyrningsbranschen, här kombinerar vi de bästa maskinerna med service och kunskap. Vårt mål att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Nu söker vi en Säljare som vill stärka vår position i Göteborg. Är det du?

Utveckla kundrelationer och vara en del av ett team
Som Säljare hos oss på Ramirent har du det huvudsakliga ansvaret för utvalda kunder och är deras främsta kontakt. Tillsammans med resten av säljteamet är det din uppgift att se till att vi bibehåller och ökar försäljningen i regionen. Ett stort fokus för din del kommer att vara nykundsbearbetning av mindre och medelstora kunder.

Detta innebär mer specifikt att du kommer att arbeta med:
  • Avtal och prissättning
  • Kundkontakt i form av kundbesök, kundaktiviteter etc.
  • Arbeta utifrån individuella mål kring försäljning
  • Utveckla nya och befintliga kundrelationer
Vem är du?
  • Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning eller motsvarande
  • Du har säljerfarenhet och vana att förhandla
  • God datorvana och förmåga att använda IT-verktyg
  • Talar och skriver svenska och engelska flytande
  • B-körkort är ett krav
  • Förmåga att agera både enskilt och i team samt arbetar proaktivt med teamet i fokus
Med iver, entusiasm och affärstänk tar du dig an dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som Säljare tror vi att du skapar goda relationer både till kunder och kollegor, där du bygger effektiva kontaktnätverk inom och utanför organisationen. Du har en konsultativ säljapproach när du driver säljprocessen från start till mål, såväl enskilt som i grupp.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten. Inom Ramirent har vi schyssta och trygga anställningsvillkor.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning om 6 månader. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast den 24 juni 2021. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Niklas Rohman, telefon 031 388 68 02.

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i Söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag.

Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 juni 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag. Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.