Medarbetare till Ramirent i Göteborg

Medarbetare till Ramirent i Göteborg

Är du vår nya serviceinriktade medarbetare?
Vårt uppdrag är att ge smidig service med ett leende på läpparna, både till våra kunder och medarbetare. Vi söker nu dig som är kundorienterad, tekniskt intresserad och trivs med ett fysiskt arbete till vårt kundcenter på Hisingen.

Som vår nya medarbetare kommer du att arbeta med...
  • Kundmottagning i returhanteringen
  • Funktionskontroller, underhåll och reparationer av våra maskiner både på kundcentret och ute hos våra kunder
  • Truckkörning, lastning och lossning
  • Tvätta och rengöra maskiner
  • Du kommer att fungera som tekniskt stöd i våra verksamhetssystem både internt och för våra kunder
Din profil
  • Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning eller liknande med inriktning teknik, transport, maskin eller bygg.
  • God datorvana och B-körkort.
  • Svenska flytande i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska.
  • Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av lagerarbete och kundbemötande.
  • Har du truckkort, liftkort eller god maskinkännedom är det meriterande.
Eftersom rollen innebär en hel del kundkontakt med många kontaktytor ser vi att du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga, ute på fältet är du Ramirents ansikte utåt. Du tar ansvar för de uppgifter du blir tilldelad samt arbetar noggrant och strukturerat.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning om 6 månader. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast den 31 maj 2021. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Robert Carlsson, telefon 031 388 68 13.

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i Söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag.

Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag. Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.