Hisstekniker till Göteborg

Hisstekniker till Göteborg

Arbetsuppgifter
Som Hisstekniker på Ramirent arbetar du med montering och demontering av bygghissar ute hos kund. I arbetsuppgifterna ingår även att utföra service, reparationer och underhållsarbete ute i fält. Arbete ute hos kund kommer främst vara lokaliserat till Göteborgsområdet, men även resor utanför Göteborgsområdet förekommer.

Vem är du?
Du har gymnasieutbildning inom el/teknik, eller motsvarande erfarenhet som bedöms likvärdig. B-körkort och datorvana är ett krav. Då du ofta arbetar utomhus och på hög höjd förväntas du ha en god fysik.

Du är en person som har ett högt säkerhetstänk och har en förmåga att behålla ett lugn vid stressfyllda situationer. Du drivs av problemlösning och är van att arbeta självständigt. Vidare har du en god samarbetsförmåga och din utpräglade servicekänsla gör dig till en väldigt uppskattad Ramirentmedarbetare ute hos kund.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast den 20 maj. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Martin Reeve (Fd. Granström), telefon 073 078 04 72.

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i Söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag.

Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag. Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.