Kemist till Ragn-Sells AB

Kemist till Ragn-Sells AB

Ragn-Sells AB rekryterar nu en erfaren och kunnig kemist till sin avdelning för Recycling som vill arbeta ute på fältet över ett större geografiskt område med utgångspunkt i Göteborg. Hantering av Farligt avfall är en spännande verksamhet under ständig utveckling där Ragn-Sells har mycket kunskap och erfarenhet. Vi söker nu dig som är en utåtriktad person som brinner för kemi och miljö och som trivs med ett flexibelt arbete med många kundkontakter. Är Du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande!

Om rollen

Genom din specialistkunskap om farligt avfall utgör du som kemist hos oss ett stöd mot både produktion, administration och vår säljorganisation. I rollen som om kemist arbetar du med klassificering, sortering samt emballering av farligt avfall och farligt gods. Du kommer att arbeta på våra anläggningar samt ute hos våra kunder. Du upprättar dokumentation enligt gällande lagkrav och ser till att god ordning upprätthålls inom vår FA-hantering. Vid behov kommer du utföra provtagningar och tolka analysresultat. En annan del i arbetet är att informera, utbilda och inventera risker, såväl internt som mot kund.

Din profil

Vi söker dig som har lägst motsvarande en gymnasial kemiutbildning som du förvaltat och utvecklat genom erfarenhet och gärna högskolepoäng eller examen i kemi. Vidare har du en god kemisk allmänkunskap och gärna erfarenhet inom avfallsbranschen. ADR-kunskap och kunskap om avfallsförordningen och miljöbalken är meriterande.

Som person är du noggrann, ansvarstagande och driven. Du har förmåga att arbeta strukturerat och systematiskt samt har en bra problemlösningsförmåga. Vidare har du god förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp. Självklart har du ett stort intresse för miljöfrågor.

Tjänsten kräver att du innehar B-körkort.

Om Ragn-Sells AB

Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är fler än 1700 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge, Estland och Polen. Totalt är vi 2500 personer i hela koncernen. Koncernen omsätter över 4,5 miljarder SEK per år och våra medarbetare har fler än 1600 fordon till sin hjälp.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 22 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.