Cocktailbartender, Cuckoo's Nest Bar & Restaurang

Cocktailbartender, Cuckoo's Nest Bar & Restaurang

Cuckoo's Nest är en restaurang, bar och mötesplats för visionärer och drömmare, kreatörer och tvärtomtänkare, innovatörer och möjlighetsmänniskor. Ett ställe besjälat av kraften och energin från platsen där vi finns – Radisson Blu Riverside Hotel på Lindholmen. Att Cuckoo's Nest är en plats där man befinner sig i gränslandet mellan genialitet och galenskap avspeglar sig i allt från inredning till servicen till våra gäster. Baren är tvåfaldig vinnare av priset Europas Bästa Bar.

Vi söker nu dig som vill arbeta i vår prisbelönta bar tillsammans med ett passionerat, glatt team som alltid strävar efter att ge våra gäster toppservice varje dag!

Du som söker har arbetat som cocktailbartender i minst tre år och gärna i internationell miljö. Du har stor kunskap om klassiska cocktails. Ett gediget intresse och kunskap om sprit och extra goda kunskaper om gin då vi är en ginbar som alltid strävar efter att ligga i framkant.
En stor fördel är om du har en certifierad bartenderutbildning.
För övrigt bör du ha ett högt tempo i kroppen och en kreativ själ.
Vi ser att du som söker tar hand om våra gäster på ett enkelt och personligt sätt.
Som person är du positiv, glad & lösningsfokuserad som älskar att ha kul på jobbet. Att ge god service är naturligt för dig!
Arbetstiden är förlagd till kväll och helger.

Låter detta som en perfekt tjänst för dig?
Skicka ditt CV direkt! Intervjuer kommer att ske löpande under perioden.

Tjänsten är 75% from 1/3. Lön enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal.
Har du frågor, kontakta vår restaurangchef Josefine Thelin på telefon 031-383 40 00.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Bartender
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.cuckoosnest.se
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Radisson Blu Riverside Hotel, Göteborg ägs och drivs av Winn Hotel Group AB (www.winn.se) på licens. Winn Hotel Group är ett hotellföretag med en annorlunda affärsidé. Ända sedan starten för 20 år sedan har vi ägnat oss åt att bevisa vår tes, nämligen att det är på "insidan" framgången för ett hotell avgörs. Visst påverkar hotellbyggnadens utformning och konferenslokalernas utrustning hur gästerna trivs, men den största skillnaden ligger i hur de blir bemötta. Därför har vi vårt affärsmässiga fokus på de faktorer som medarbetarna kan påverka. Vi brukar säga att vi driver våra hotell med personlighet, engagemang och glädje. Till skillnad från de flesta andra företag i branschen så är det inte vår idé att bygga hotell som ser exakt likadana ut på varje ort däremot vill vi ge samma extraordinära upplevelse av service på varje ställe. Eller som vi utrycker det i vår vision: Vi bygger inte en hotellkedja. Vi bygger en hotellkänsla.