Erfaren och självgående fräsare till RZ HB Mekaniska

Erfaren och självgående fräsare till RZ HB Mekaniska

Tjänstebeskrivning

Till RZ HB Mekaniska söker en vi nu en duktig fräsare. Arbetsuppgifterna omfattar ritningsläsning, fräsning/svarvning av korta och medelstora serier samt en del programmering.

Tjänsten är i utgångsläget en inhyrning med övertag till HB Mekaniska efter en period, med tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Du som söker:
  • har verkstadsutbildning eller liknande
  • har några års erfarenhet som CNC operatör och enklare programmering
Egenskaper

Du som person är självständig, noggrann och kvalitetsmedveten. Du är en problemlösare och har öga för detaljer. Personlig lämplighet kommer värderas högt vid tillsättningen av denna tjänst.

Ansökan

Är du HB Mekaniskas nästa fräsare? Skicka in ansökan via länken nedan så snart som möjligt då vi har löpande urval.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jan-Olof Åsberg, 0708-504853 på TEMP-TEAM Rekrytering & Personaluthyrning

TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i närmare 40 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på www.temp-team.se
Mer info
Kontaktperson Jan-Olof Åsberg
Telefon 0708-50 48 53
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Temp-Team Sverige AB
Sista ansökningsdag 10 juli (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RZ HB Mekaniska är en mekanisk verkstad som ligger i Mölnlycke strax utanför Göteborg. RZ HB Mekaniska har under årens lopp utvecklats till att bli en mycket avancerad och modern maskinverkstad som tar upp konkurrensen med Sveriges allra bästa maskinverkstäder. Verksamhetsområdena omfattar, fräsning och svarvning av prototyper och korta serier, långseriefräsning, maskinbyggnation, montering samt plåt och svets samt modeller och gjutningar.