Ekonomiassistent till RGS Nordic

Ekonomiassistent till RGS Nordic

RGS Nordic AB
RGS Nordic är ett innovativt miljöföretag med en intressant och positiv utveckling. Vi har lång erfarenhet av att sanera förorenade områden samt hantera avfall på ett kostnadseffektivt och framförallt miljövänligt sätt. Vi är på flera områden ett marknadsledande företag som ser våra medarbetare som den viktigaste resursen för att framgångsrikt lösa de problem vi ställs inför. Då vi växer stadigt söker vi nu en ekonomiassistent till vår ekonomiavdelning med placering i Göteborg.

Tjänsten
På RGS är vi ett 80-tal engagerade medarbetare varav fyra på ekonomiavdelningen, vilket innebär att din insats kommer att göra stort avtryck. Som ekonomiassistent bildar du tillsammans med övriga medarbetare på ekonomiavdelningen ett viktigt lag, som bidrar till att verksamheten kan fortsätta att utvecklas. Dina primära arbetsuppgifter kommer att bestå i att sköta leverantörsreskontran, hantera utlägg och attester samt i viss mån löpande bokföring.

Tjänsten ställer inte bara krav på struktur och ordning, utan även din kommunikativa förmåga då du tidvis kommer att ha många kontaktytor inom företaget. Vi arbetar främst i Microsoft Dynamics NAV och Office 365.

Kontoret finns inom ett par minuters gångväg från hållplats "Sörredsvägen" på Hisingen. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Din profil
Vi söker dig som är strukturerad och noggrann med god samarbetsförmåga. Du har gymnasiekompetens med ekonomiinriktning med några års erfarenhet från liknande arbete eller motsvarande nivå. Kunskaper i Microsoft Dynamics NAV är meriterande, men inte ett krav. Likaså är goda kunskaper i Office-paketet meriterande. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som tillsammans med en kollega och är inte rädd för att själv ta ansvar för att lösa dina arbetsuppgifter.

För att trivas i rollen som ekonomiassistent är du tålmodig och systematisk samt har förmågan att överblicka helheten för att kunna prioritera i vilken ordning du ska lösa dina arbetsuppgifter. Du är trygg i dig själv och dina värderingar och kan anpassa din kommunikation efter mottagaren.

Kvalifikationer
God förmåga och kunskap att uttrycka dig i svenska språket i både tal och skrift samt goda datakunskaper. Erfarenhet från att ha arbetat i redovisningssystem.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en miljö med entreprenörsanda där det alltid finns utrymme för goda idéer. Samtidigt får du bra och kompetenta medarbetare i ett välfungerande företag som kännetecknas av passion för miljö och hållbarhet, där humor och interaktion med andra är en viktig del av vardagen. Vi erbjuder dig friskvårdsbidrag och du är försäkrad genom kollektivavtal.

Kontakt
Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ekonomichef, Gustav Nylund 0703 67 48 99 alt. gnyl@rgsnordic.com. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna din ansökan idag.

Anställningsform:Provanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde:Snarast möjligt
Löneform:Månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100 %
Ort: Göteborg
Län: Västra Götalands län
Sista ansökningsdag:2020-02-02
Mer info
Kontaktperson Gustav Nylund
Telefon 0703 67 48 99
Email Mejla Gustav Nylund
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://rgsnordic.varbi.com/se/what:job/jobID:314964/
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RGS Nordic är ett nordiskt miljöföretag och är marknadsledande inom behandling av förorenad mark- och vatten samt återvinning av industriavfall med verksamhet i Danmark, Sverige, Norge och Finland.

Vi har lång erfarenhet av att hantera föroreningar och avfall på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt. Vi driver strategiskt belägna anläggningar som erbjuder anpassad och högkvalitativ behandling av massor, från Vilhelmina i norr till Malmö i söder. Anläggningarna tar emot och behandlar förorenad jord och avfall, vilket omfattar all verksamhet från återvinning till deponering, samt olika logistiklösningar. Vi erbjuder också moderna och högeffektiva åtgärder på plats, allt för att i gott samarbete finna optimala lösningar på våra kunders saneringsbehov, varhelst de uppstår. Vi är marknadsledande i Sverige inom In-Situ på ett flertal teknikområden. Dessutom tar vi hand om all provtagning, dokumentation och kontroll, allt för att uppnå bästa möjliga resultat för våra kunder och skapa bättre förutsättningar för utveckling och tillväxt.

Vårt helhetserbjudande, vår höga återvinningsgrad, fortlöpande kompetensutveckling av engagerade medarbetare och vårt utvecklingsarbete i framkant är alltihop delar i ett unikt, marknadsledande erbjudande.