RGS Nordic AB
RGS Nordic är ett innovativt miljöföretag med en intressant och positiv utveckling. Vi har lång erfarenhet av att sanera förorenade områden samt hantera avfall på ett kostnadseffektivt och framförallt miljövänligt sätt. Vi är på flera områden ett marknadsledande företag som ser våra medarbetare som den viktigaste resursen för att framgångsrikt lösa de utmaningar vi ställs inför. Till vår verksamhet som sträcker sig över hela landet har nu vår största anläggning i Göteborg ett behov att hitta erfaren arbetsledare som ska efterträda vår nuvarande arbetsledare som ska gå i pension. Det innebär att möjligheten att tjänstgöra parallellt en viss övergångstid.

Tjänsten

Som ansvarig arbetsledare på RGS anläggning i Göteborg har du huvudansvar för att arbetsleda, planera, utveckla och coacha dina medarbetare med fokus på att teamet samspelar i rätt riktning. Du ansvarar för att den dagliga logistiken flyter på med lastning, lossning och transporter. Likaså har du ansvarar för provtagning av vårt material som kommer till anläggningen.

Ditt arbetslag består av ca 15 maskinförare och en utevaktmästare. Anläggningen är öppet vardagar mellan kl. 06:00 och 16:00 och du finns tillgänglig på anläggningen mellan kl. 06:00 – 15:00 vardagar. Du rapporterar till avdelningschef i väst.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har erfarenhet av att leda personal och har utbildning inom relevant område. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi söker dig som är utåtriktad, har en hög servicenivå och du blir snabbt arbetslagets givna ledare. Som person är du driven, initiativtagande och vill prioritera löpande uppgifter på ett effektivt sätt. Vidare ser vi att du har goda egenskaper att arbetsleda och kan arbeta självständigt, samt att du har förmåga att skapa förtroende för såväl medarbetare, kund och allmänhet.

För att trivas på RGS Nordic behöver du älska högt tempo och vara prestigelös eftersom vi arbetar tätt tillsammans och hjälps åt där det behövs som mest. Din roll kräver att du är lösningsorienterad, strukturerad och har en förmåga att få arbetslaget att dra åt samma håll. Vi tror att nyckeln till framgång att få motiverade medarbetare är att du ser helheten och gruppens bästa. Av dina kollegor beskrivs du som en lyhörd, tydlig, ödmjuk och engagerad ledare för arbetslaget.

Din profil
Du har en relevant utbildning och/eller relevant arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du behärskar svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav och meriterande om du har maskinbehörighet och tidigare erfarenhet från recycling. Minst fem års erfarenhet från befattningar att arbetsleda personal. Det är också plus och önskvärt om du har erfarenhet av kross och sorteringsmaskiner.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en verksamhet som präglas av öppenhet, ständig utveckling och stort engagemang samt hög servicenivå. Du får omväxlande och intressanta arbetsuppgifter med stor påverkan där du rapporterar till avdelningschef i väst. Du blir en del av en miljö med entreprenörsanda där det alltid finns utrymme för goda idéer. Samtidigt får du bra och kompetenta medarbetare i ett välfungerande företag som kännetecknas av passion för miljö och hållbarhet, där humor och interaktion med andra är en viktig del av vardagen.

Kontakt
Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef väst, Håkan Erlandsson 070 655 90 22 alt. herl@rgsnordic.com

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna din ansökan idag.
Mer info
Kontaktperson Håkan Erlandsson
Telefon 070 655 90 22
Email Mejla Håkan Erlandsson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://rgsnordic.varbi.com/se/what:job/jobID:310473/iframeEmbedded:0/where:4
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RGS Nordic är ett nordiskt miljöföretag och är marknadsledande inom behandling av förorenad mark- och vatten samt återvinning av industriavfall med verksamhet i Danmark, Sverige, Norge och Finland.

Vi har lång erfarenhet av att hantera föroreningar och avfall på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt. Vi driver strategiskt belägna anläggningar som erbjuder anpassad och högkvalitativ behandling av massor, från Vilhelmina i norr till Malmö i söder. Anläggningarna tar emot och behandlar förorenad jord och avfall, vilket omfattar all verksamhet från återvinning till deponering, samt olika logistiklösningar. Vi erbjuder också moderna och högeffektiva åtgärder på plats, allt för att i gott samarbete finna optimala lösningar på våra kunders saneringsbehov, varhelst de uppstår. Vi är marknadsledande i Sverige inom In-Situ på ett flertal teknikområden. Dessutom tar vi hand om all provtagning, dokumentation och kontroll, allt för att uppnå bästa möjliga resultat för våra kunder och skapa bättre förutsättningar för utveckling och tillväxt.

Vårt helhetserbjudande, vår höga återvinningsgrad, fortlöpande kompetensutveckling av engagerade medarbetare och vårt utvecklingsarbete i framkant är alltihop delar i ett unikt, marknadsledande erbjudande.