Projektledare inom etablering till REH2, Göteborg

Projektledare inom etablering till REH2, Göteborg

Om tjänsten
I rollen som projektledare blir du central i vårt tekniska team med uppgift att utveckla och bygga vårt nät av vätgastankstationer. Som Projektledare kommer du vara en av de första anställda på plats och få vara med på vår tillväxtresa från början. Du kommer ha fullt ansvar över dina tilldelade stationer och jobba nära vår CEO, Christoffer Löfström. Du kommer utgå från HQ, "Hydrogen Dome" på Lindholmen. Tjänsten innebär till exempel att:
  • Ha huvudansvar för etablering och projektledning av hälften av våra vätgastankstationer
  • Ha ansvar för budget, upphandling, inköp, optimering och kostnadsspårning
  • Ha kontakt med och samordna samarbetet med leverantörer, konsulter och övriga partners
  • Ha dialog och kontakt med myndigheter
  • Ha dialog och inrapportering till Klimatklivet/Naturvårdsverket
Du är van vid att ha myndighetskontakter och är obehindrad i det svenska språket i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av utvecklingsprojekt och om du har erfarenhet av HSE-regler och EX-utrusning med tillhörande rutiner.

Vi tror att du trivs i en entreprenöriell och framåtlutad verksamhet där du får ta ett stort eget ansvar och vara med och påverka. Du är en kommunikativ, strukturerad och självgående person som har ett lösningsinriktat och initiativtagande mindset. Du är flexibel och trivs med att ansvara för flertalet projekt parallellt och dyker gärna ner i detaljerna samtidigt som du har lätt för att se helheten. Du har en god förmåga att navigera kommersiella, juridiska och tekniska förhållanden. Självklart brinner du lika mycket som vi för miljö- och hållbarhetsfrågor.

Vad REH2 erbjuder dig
Hos oss får du vara en del av ett innovativt företag inom greentech vars teknik ligger i framkant och du kommer att bidra till en positiv inverkan på vår miljö. Dessutom kommer du in i ett tidigt skede och kommer tillsammans med oss vara delaktig i att bygga organisationen. Du får ta ett stort eget ansvar och ha frihet att planera och strukturera ditt arbete på det sätt som passar dig.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar REH2 med rekryteringsföretaget Jerrie. Vid frågor är du välkommen att maila ansvarig rekryteringskonsult, Jonna Berglöv på jonna.berglov@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 24 maj.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 24 maj 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

REH2 bygger en helt ny nationell grön infrastruktur för tunga lastbilar och alla andra typer av vätgasfordon i Sverige. REH2 beviljades i december 2021 bidrag från Klimatklivet om 354 MKr för att tillsammans med Nilsson Energy och investeraren Qarlbo bygga 24 vätgastankstationer på Rastas befintliga vägstopp samt på Icemakers testbana i Arjeplog. Vi skapar helt nya möjligheter för både fordonsindustrin och transportbolagen att kunna ställa om till gröna transporter. Genom att använda förnybar energi från vindkraft och lokalt vatten producerar vi den gröna vätgasen på plats. Vårt projekt är en av Europas största satsningar inom vätgasinfrastruktur.