Säljare till RCO Security

Säljare till RCO Security

Tjänstebeskrivning

Vi växer och söker ytterligare en säljare till distriktet Göteborg! Att arbeta hos oss innebär att du får jobba med ett superstarkt varumärke i branschen, på ett bolag med egenutvecklade produkter. Vi säljer på kvalitet, inte på pris!

Tjänstebeskrivning
I rollen som Säljare på RCO Security kommer du att finna, driva och vidareutveckla relationer med både nya och befintliga kunder. Vi tror att du delar vår starka passion för teknik tillsammans med ett genuint intresse för att skapa affärer.

Som Säljare kommer du att rådge våra kunder inom flerbostadshus och retail kring produkter inom passer- och säkerhetssystem. Din roll innebär många kontaktytor där du dagligen för dialog med dels fastighetsägare och bostadsrättsföreningar men också med återförsäljare samt konsulter inom teknik/säkerhetsbranschen.

Tjänsten passar dig som har en förståelse för hur teknik ska omsättas i samhällsnytta och som vill driva försäljning via återförsäljare genom ett långsiktigt relationsskapande.

Krav på person

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning med en teknisk inriktning. Vidare har du arbetat med försäljning i en uppsökande roll i minst ett år.

Du behöver inte ha sålt inom det tekniska området utan det viktiga är ditt tekniska intresse.

Vi ser att du som söker är en lagspelare som jobbar för att teamet och företaget ska nå bästa möjliga resultat och du trivs när försäljning sker genom påverkan och relationsskapande med ett längre tidsperspektiv.

B-körkort är ett krav.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i din yrkesroll.

Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8 - 16:45 med flextid. Arbetstidsförkortning under högsommaren.
Plats: Vi har kontor på Hulda Mellgrens gata 1 i Västra Frölunda

Villkor: Stabil grundlön med kvartalsbonus samt tjänstebil. Vi har kollektivavtal med 30 dagar semester, tjänstepension, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och sjukvårdsförsäkring.

Vi värderar balansen mellan arbete och fritid högt.

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Beatrice Sjöblom på beatrice.sjoblom@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 5 juli 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska RCO Security AB utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom passer- och säkerhetssystem. Vårt erbjudande karaktäriseras av god kvalitet, hög tillgänglighet och innovation. Genom närhet till våra kunder skapar vi en trygg, säker och smidig vardag - vare sig man har behov av ett kodlås vid en enda dörr eller ett stort integrerat system för styrning av passer och inbrottslarm i flera fastigheter spridda över landet.

RCO grundades 1976 och har etablerat sig som en ledande leverantör på den nordiska marknaden. I dag finns RCO representerat i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret ligger i Järfälla i Stockholm. Sammanlagt har RCO cirka 85 anställda fördelade i tre länder där merparten arbetar i Sverige. RCO omsätter över 200 miljoner kronor och har de senaste åren uppvisat en väldigt positiv tillväxt. RCO Security ägs till 100 procent av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB

Sökord: Säljare, KAM, Key Account Manager, Business Development, teknisk säljare, utesäljare, distriktsäljare, försäljning