Medarbetare till Kundservice

Medarbetare till Kundservice

Qlosr Group AB (publ) är ett snabbväxande IT-företag med lösningar som ligger långt fram i tiden. Vi är ett svenskt företag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Skara som erbjuder smarta och effektiva IT-lösningar till företag och skolor. Vår filosofi är att identifiera och förstå våra kunders verksamhet, behov, situation samt målbild, för att sedan hitta de bästa lösningarna. Vi har cirka 10 000 slutanvändare och mer än 50 000 elever som dagligen använder våra tjänster och plattformar.

Qlosr Göteborg söker medarbetare till Kundservice
Du kommer landa i ett härligt litet gäng med stor teamkänsla. En prestigelös grupp som är serviceorienterade ut i fingerspetsarna, engagerade, drivna och har en stor dos humor. Vår organisation växer och nu behöver vi förstärkning - vi längtar vi efter en ny kollega som kan ingå i vårt team och som vill dela vardagen med oss.

Vårt kontor ligger centralt i Gårda och här arbetar ca 20 kollegor med IT-teknik och affärsutveckling, cirka hälften av dessa är involverade i kundservice.

Om rollen

Vår dagliga verksamhet i Kundservice består primärt av:
 • Kundkommunikation - telefon & ärendehantering
 • Orderhantering
 • Administrera reklamations- och returärenden (hos distributörer och leverantörer)
 • Orderuppföljning och leveransbevakning
 • Besvara produktförfrågningar
Utöver detta avlastar vi övriga avdelningar inom Backoffice ( såsom inköp och ekonomi) med enklare administrativa arbetsuppgifter:
 • Besvara inkommande telefonsamtal och ärenden i ärendesystem
 • Leveransbevakning och återkoppling till kund
 • Upprätta reklamationer och returer hos våra distributörer och leverantörer
 • Administrera kundordrar och offerter

Vem är du

Det är förstås bra om du har intresse och förståelse för IT-branschen men ännu viktigare är att du är en lagspelare som gillar att arbeta mot gemensamma mål.

Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet från arbete inom kundservice sedan tidigare
 • Har goda kunskaper i Office 365
 • Har lätt har lätt för att ta till dig ny teknik och nya system.
 • Skriver och pratar svenska och engelska obehindrat
Som person förväntas du vara ansvarsfull, utåtriktad och lösningsorienterad samt gärna ett stort engagemang och inre driv att utvecklas både i din yrkesroll och som person.


Vi erbjuder dig

Qlosr är det "personliga och nära bolaget" med runt 180 medarbetare i Sverige där vi arbetar i nära samarbete med övriga kontor. Vi har en genomtänkt värdegrund och företagskultur där vår ambition är att våra medarbetare ska må bra och utvecklas. Därför erbjuder vi en stimulerande arbetsplats där vi skrattar och har roligt tillsammans. Mår vi själva bra, presterar vi bra. Presterar vi bra blir våra kunder nöjda. Nöjda kunder leder till fler nöjda kunder. Det är så vi vill ha det!

Ansökan
Skicka in din ansökan idag. Urval och intervjuer sker löpande - är du intresserad så låt oss få veta det snarast och vi vill gärna ha ansökan senast 9 november

Vill du veta mer om tjänsten går det bra att kontakta Cecilia Niklasson som är ansvarig för vårt Kundserviceteam, ring 031-703 36 02 eller maila till cecilia.niklasson@qlosr.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 dec 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Qlosr Group AB (publ) är en helhetsleverantör av IT-lösningar vilket omfattar försäljning och leverans av paketerade prenumerationstjänster. Största delen av verksamheten bedrivs på den nordiska marknaden och består av paketerade IT-tjänster inom arbetsplats, nätverk och serverdrift. Bolagets tre primära målgrupper utgörs av små- och medelstora företag, offentlig sektor samt den privata skolsektorn med fokus på större nationella skolkoncerner.