VVS-konstruktör - QSEC

VVS-konstruktör - QSEC

QSEC expanderar och söker en konstruktör till beräkningsavdelningen

Vi arbetar med
energieffektivisering och bedriver besparingsprojekt för såväl sjukhus som flerbostadshus. Våra åtgärder är individuellt anpassade för varje enskilt objekt och vi levererar helhetslösningar från beräkning till färdigt montage.
Vår beräkningsavdelning (belägen i Sisjön) består i dagsläget av fem personer och vi söker nu efter ytterligare en konstruktör.

Arbetet innebär till stor
del att utföra tryckfallsberäkningar för värmeinjusteringar samt utforma ritningar och egenkontroller för kollegorna på montage. Vårt arbetssätt, QSEC-metoden innefattar bland annat grundliga analyser av utförda värmeinjusteringar. Inte sällan innebär projekten att man behöver utföra transmissionsberäkningar och energianalyser.

I regel genomförs arbetet
med vår egenutvecklade programvara samt objektgrafik och Excel. Då vi är ett litet expansivt företag så finns det goda möjligheter att påverka den tekniska utvecklingen i vår verksamhet.

Utbildningskravet är minst
två år eftergymnasial teknisk linje. Goda kunskaper i Excel är en nödvändighet och erfarenhet av VVS-branschen är meriterande. Projekten genomförs till stor del självständigt men då konstruktionsavdelningen är ett mindre kontorslandskap diskuterar vårt glada gäng ofta hur eventuella problem skall lösas.

På QSEC Sverige AB är vi i
dagsläget 30 personer med huvudkontor i Sisjöns fräschaste lokaler (tycker vi) med filialer i Stockholm och Malmö.
Mer info
Email Mejla QSEC Sverige AB
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.qsec.se
Sista ansökningsdag 30 juni (12 dagar kvar)