Teknisk Projektledare, Göteborg

Teknisk Projektledare, Göteborg

QRTECH söker en

Teknisk Projektledare

Dags att ta nästa steg i din karriär? Värdesätter du engagerade, erfarna kollegor samt spännande och utmanande teknik? Det gör vi, är du vår nya kollega?

"På Qrtech har vi en familjär känsla och många hjälpsamma kollegor som gör det både roligt på och utanför jobbet"

"Som hårdvaruingenjör uppskattar jag våra fina och välutrustade labb! Att ha en EMC kammare och områden iordningställda för kraftelektronik på plats är mycket värt"

Vad gör vi på Qrtech?
Hörnstenen i vår utvecklingsverksamhet är en omfattande tillämpad forskning i samverkan med industri, akademi och forskningsinstitut. Det gör att vi kan erbjuda våra kunder framtidsäkrade produkter i världsklass. Arbetet kan ske både ut hos våra kunder och på vårt kontor. Vi tillverkar, testar och levererar produkter samt jobbar med allt från konceptstudier till kompletta projekt. Våra kunder återfinns inom många olika branscher såsom förnybar energi, medtech, fordonsindustrin, marin industri, tillverkande industri mm.

Efterfrågan på QRTECH's tjänster är stor och till vårt huvudkontor i Mölndal söker vi nu en teknisk projektledare. Detta är en möjlighet för dig som stimuleras av att ta ansvar och möta varje projekts krav på leveranssäkerhet, kvalitet och budget. Du bör ha ett öga för detaljer samt förmågan att se helheten.

Vi söker dig med:
  • Minst 5 års erfarenhet av projekt med elektronik och/eller programvara.
  • Mer än 2 års erfarenhet från att leda team, alternativt agerat techlead i utveckling av produkter och system med inbyggd elektronik, mjukvara och mekanik.
  • Erfarenhet av inbyggd elektronik och/eller programvara.
  • Utbildningsbakgrund civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande.
Personliga egenskaper:
  • Drivande och initiativtagande
  • Strukturerad, ambitiös och ansvarstagande
  • Social, flexibel och intresserad av att arbeta mot ett gemensamt mål
  • Engagerad och nyfiken
  • Utrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skriftKörkort B
Du kommer tidigt in i affärsprocessen och du kommer att ta ett stort ansvar i interaktion med kund och leverantör. Utvecklingsprojekten utförs utmärkande på vårt kontor och bedrivs i enlighet med vår certifierade utvecklingsprocess som följer mjukvaruprocesstandarden Automotive SPICE, funktionella säkerhetsstandarder såsom ISO26262 samt utvalda agila metoder såsom Scrum.

Vi erbjuder dig
En utmanande och spännande roll i en växande organisation. Goda utvecklingsmöjligheter, en bra ersättningsnivå med bra förmåner och kollektivavtal. På QRTECH är personalen och kompetens i fokus, vår arbetsmiljö präglas av trivsel och ömsesidig respekt.

Våra grundläggande värderingar utrycks i våra värdeord.

Engagemang- Innovation driven by joy

Långsiktighet- Our scope, your horizon

Pålitlighet - Promises delivered

Teknisk excellens- Problem solved

Kontakt
För mer information om tjänsten vänligen kontakta Linda Bornelund HR-manager på tel. 031-773 76 00.

Urval och intervjuer sker löpande så vänligen inkom med din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!

Vi har valt att själva sköta rekryteringen till denna tjänst, och tackar därför nej till all eventuell hjälp från dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

QRTECH är ett framgångsrikt produktutvecklingsbolag, som sedan starten 1997, har jobbat med att utveckla, industrialisera och tillverka produkter som innehåller elektronik, kraftelektronik och mjukvara. De produkter vi utvecklar är ofta tekniskt utmanande och måste fungera i krävande miljöer. Kunderna finns inom alla områden där en kvalificerad produktutveckling efterfrågas, från småföretag till globala koncerner.

Vår framgång bygger på vårt stora kundengagemang och att vi verkligen bryr oss om våra kunder. QRTECH har branschens mest tekniskt skickliga ingenjörer och en stark vilja att lyckas och göra ett bra jobb. Läs mer om oss www.qrtech.se

QRTECH är en del i Embron Group med ett globalt nätverk av tjänster och tillverkning. Läs mer på www.embrongroup.com
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 21 juli (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och it. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.