Erfaren utvecklare inom mjukvara

Erfaren utvecklare inom mjukvara

Erfaren utvecklare inom mjukvara

Är du en fena på kod? Kom till oss och hjälp oss utveckla nyskapande programvara!

Till Göteborgskontoret söker vi nu Dig som har en bakgrund som matchar nedanstående:

Vi söker dig
med erfarenhet av:
 • Du har goda programmerings kunskaper inom språket C eller C++
 • Du har stor erfarenhet av programmering inom flertalet språk i övrigt
 • Du har kunskaper om lägre OSI nivåer av IP kommunikation
 • Du har skrivit socket baserade applikationer
 • Du har jobbat mycket med unix/linux system
Utöver detta så ser vi gärna att:
 • Du har ett genuint teknikintresse och förmåga att snabbt sätta dig in i olika applikationer
 • Du har en bred erfarenhet av verktyg och metoder för utveckling av mjukvara för tekniska applikationer
 • Du har ett aktivt open source engagemang
 • Du har jobbat med linux kernel drivers
 • Du har erfarenhet av kodgranskning
Personliga egenskaper:
 • Ambitiös
 • Nyfiken på nya tekniker
 • Gillar att coacha och leda
 • Vi vill attdu har:
 • 5-10 års relevant arbetslivserfarenhet av mjukvaruutveckling
 • då du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder vill vi att du talar och skriver svenska flytande samt behärskar engelska obehindrat i tal och skrift.
Vi tror att Din utbildningsbakgrund är civil- eller högskoleingenjör inom datateknik, elektroteknik, mekatronik eller motsvarande.

Vårt erbjudande:
Som anställd på QRTECH erbjuds du både utmaningar och uppskattning. Varierande projekt i olika branscher, forskningsprojekt och specialistuppdrag hör till företagets profil. På QRTECH är personalen och kompetens i fokus och arbetsmiljön präglas av trivsel och ömsesidig respekt. Vi tycker det är viktigt med personlig utveckling och på QRTECH finns det stora möjligheter att både bredda och fördjupa sin kompetens. Självklart har vi kollektivavtal, konkurrenskraftig lön friskvårdsbidrag, mm.

Vi har valt att själva sköta rekryteringen till denna tjänst, och tackar därför nej till all eventuell hjälp från dig som säljer annonser och rekryteringstjänster

QRTECH är ett framgångsrikt produktutvecklingsbolag som utvecklar, industrialiserar och tillverkar produkter som innehåller elektronik, kraftelektronik och mjukvara. De produkter vi utvecklar är ofta tekniskt utmanande och måste fungera i krävande miljöer. Kunderna finns inom alla områden där en kvalificerad produktutveckling efterfrågas, från småföretag till globala koncerner.

Hörnstenen i vår utvecklingsverksamhet är en omfattande tillämpad forskning i samverkan med industri, akademi och forskningsinstitut. Det gör att vi kan erbjuda våra kunder framtidssäkrade produkter i världsklass.

Vår framgång bygger på vårt stora kundengagemang och att vi verkligen bryr oss om våra kunder. QRTECH har branschens mest tekniskt skickliga ingenjörer och en stark vilja att lyckas och göra ett bra jobb. Läs mer om oss www.qrtech.se

QRTECH är en del i Embron med ett globalt nätverk av tjänster och tillverkning. Läs mer om Embron på www.embrongroup.com
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 sept (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.