Purple Scout söker konsultchef i Göteborg med ett stort nätverk

Purple Scout söker konsultchef i Göteborg med ett stort nätverk

Är du Purple Scouts nästa lejoninna redo att ta dig an flocken i Göteborg?

På Purple Scout jobbar bara de bästa av de bästa - med extra ost på toppen. Det är nämligen en avgörande egenskap för att kunna få kalla sig lila. Ett annat typiskt lila drag som du kan se genomgående hos oss som jobbar här, är att vi är glada ...och lite kaxiga (eftersom vi vet om hur bra vi är och inte är rädda för att sticka ut hakan). Men allra mest är vi glada, vi brukar kalla det för gladkaxighet.

Känner du dig tillräckligt lila? Sök redan idag.

Om rollen:

Tänk dig en lejonflock, som i detta fall är en bra liknelse till vad vi behöver. Vi behöver en lejoninna som tar kommandot. Det är lejoninnan som drar in bytena och strukturerar hur de ska jaga och försvarar ungarna. Alla våra konsulter behöver tas om hand och vårdas, försvaras och skyddas i alla lägen för att utvecklas framåt.

Här får man lov att sticka ut och vara sig själv. Bättre att sticka ut bland mängden än att vara lagom för att passa in hos Purple Scout. Vi vill att du tar plats och säger vad du tycker och så även dina medarbetare. Vår vision är att ha roligt på jobbet. Vi vill att du ska kunna utveckla Göteborgskontoret inte bara personalmässigt utan även affärsmässigt.

Vi är riktigt bra på att förstå vad både våra kunder och våra konsulter verkligen behöver. Vår främsta superkraft är vår flexibilitet, den gör oss konkurrenskraftiga på riktigt. Hos oss jobbar den typen av utvecklare som kan trolla fram den perfekta lösningen för varje enskilt projekt. Vi har många framgångsrika projekt inom till exempel Big Data, Internet of Things, Artificiell Intelligens och sedan en tid tillbaka har vi även ett väloljat DevOps-team igång.

Du kommer även ha fokus på att fortsätta bygga Göteborgskontoret med rätt medarbetare som passar in både kompetensmässigt och i Purple Scouts starka företagskultur.

Din bakgrund:

Vi tror att du jobbar i en liknande roll idag men med lite mindre ansvar där du tycker att det är dags för nästa steg. Du letar efter ett lite mindre företag men med en stark företagskultur.

Då Purple Scout är ett Javaprogrammeringshus är det positivt om du har erfarenhet och bakgrund inom IT sektorn och du får mer än gärna ha kunskap om javaprogrammering. Vi tror att du är lite glad-kaxig som vi på Purple Scout kallar det för. Där du vågar sticka ut och vågar bjuda på dig och göra lite tokiga saker ibland. Du står stadigt på jorden med båda fötterna och är väldigt trygg i dig själv kring vad du kan och vem du är. Du måste ha ett relevant nätverk för att klara av rollen, du måste känna personer runt om Göteborg som kan vara hjälpta av Purple Scouts tjänster där du kan bana väg för affärer och samarbeten. Du behöver tycka om att vara bland och ta hand om medarbetare som är duktiga och som ställer krav.

En annan egenskap som vi tycker är väldigt viktig hos personen vi letar efter är att du måste våga att delegera. Då menar vi att våga delegera på riktigt. Att verkligen lämna ifrån sig en uppgift, släppa det och inte lägga sig i vidare kring hur person som fått ansvaret löser uppgiften.

Vi hoppas att du lockas av vår beskrivning och det vi letar efter och att DU vill komma ombord hos oss.

För att veta mer kring vem vi letar efter rekommenderar vi att ni ser filmen.

Fakta om #världensbästaarbetsgivare

Aldrig mer söndagsångest!
När Johan Strömhage och Kasper Aase startade företaget 2004 ville dom framför allt ha ett jobb som kändes gött att gå till - och det gäller i högsta grad fortfarande. Purple Scoutare ser fram emot att gå till jobbet, eftersom att vi har kul på jobbet. På riktigt. Vi har nämligen sett att det drar igång en god cirkel. I klippet här nedanför förklarar vi snabbt varför vi tycker att Du behöver ha kul på jobbet.

Inga mellanchefer, galet högt friskvårdsbidrag, balans i livet och raka puckar
Vi varvar hårt kodande med en sund stund compiling-pingis, indexing-fussball eller migration-PS4. Och vi purplare gillar att hänga med varandra så pass mycket att vi ofta hittar på grejer även efter arbetstid. Hackathonhelger, rollspelstorsdagar, Oktoberfester, champangeprovningar, nördiga kodkvällar, ölbryggning på kontoret, musikquizar, After Works (med kodsnack så klart), fallskärmshoppning, tech talks, svärdfäktning, surströmmingspremiärer, bulle med bulle... Har du en bra idé? Är den lila? Då kör vi!

Purple Scout, ett konsultföretag specialiserade inom programmering och problemlösning.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.