Office Assistant

Office Assistant

Vikarierande kontorsassistent sökes till att vara med och rädda världen!

Är du en prestigelös problemlösare som gillar utmaningar och tror att det mesta är möjligt? Trivs du bäst i en entreprenörsmiljö där din insats märks direkt och där du har stort eget ansvar? Brukar du vara spindeln i nätet, den som har lite bättre överblick än alla andra på kontoret? Drömmer du om att jobba på ett bolag där du kan vara med och rädda världen? Då är vi kanske helt rätt för varandra!

PulPac är ett Göteborgsbaserat entreprenörsbolag som uppfunnit en teknik som kan ersätta världens engångsplast med fibrer från skogen - papper. Idag är vi 20 personer och vi blir fler och fler. Vår grymma kontorsassistent skall också bli fler så nu behöver vi en vikarie under hennes föräldraledighet.

Om dig
Dina personliga egenskaper är viktigare än att du till punkt och pricka uppfyller en kravspecifikation. För att trivas hos oss behöver du gilla när det rör på sig och kunna ta egna initiativ i en föränderlig miljö. Du behöver vara prestigelös, gilla att hjälpa till och aldrig tveka inför att hugga i där det behövs. Du bör ha en bra förmåga att kommunicera och samverka med kollegor, kunder och leverantörer. Som person är det viktigt att du är empatisk, engagerad, ordningsam och nyfiken. Hos oss kan du räkna med omväxlande arbetsuppgifter med stor möjlighet att vara med och påverka din egen, bolagets och till och med planetens framtid.

Som kontorsassistent är det du som ser till att kontoret rullar; att paket skickas, att telefonsamtal besvaras, att besökare tas emot på ett sätt som gör att de ser fram emot att komma tillbaka. Du ser till att pappret i skrivaren inte tar slut och att det finns mjölk till kaffet även en måndag morgon. Du har ett sinne för detaljer och ser till att kontoret är snyggt och fint och att konferensrummen är preppade inför möten. Det är du som har koll och vet vem vi ska ringa om något behöver fixas. Du har tidigare erfarenhet av liknande arbete i kontorsmiljö och är bekant med vanligt förekommande administrativa uppgifter. Du hanterar office-paketet galant. Du skriver och talar svenska och engelska obehindrat. Viss erfarenhet av löpande ekonomiarbete såsom administrering av fakturor in och ut, kvittohantering, mm är nödvändigt. B-körkort är ett måste.Vi behöver dig från slutet av april och ungefär ett år framåt.

Om anställningen
ÖNSKAT STARTDATUM: 27 april 2020
OMFATTNING: Heltid
ANSTÄLLNINGSFORM: Vikariat, cirka 1 år
LÖN: Fast lön
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Löpande urval
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.oddwork.se/
Sista ansökningsdag 24 apr 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt mål är att ersätta engångsplasten med papper. Vi har uppfunnit en teknik för att torrforma cellulosa. Tekniken är unik och skiljer sig från de traditionella metoderna för att forma papper. Den torra processen gör tekniken mycket snabb och kostnadseffektiv och gör det möjligt att ersätta engångsplast på global skala och till ett lägre pris än tidigare möjligt. Vår marknad är global, vi är bäst i världen på det vi gör och vi jobbar idag med många av de stora globala varumärkena.

Vi jobbar mycket hands-on. De flesta av oss tillbringar minst lika mycket tid i labbet som vid skrivbordet. Vi har en egen mekanisk verkstad och prototyptillverkning av 3D-formade pappersprodukter. Allt för att kunna vara snabbfotade, agila och ha kontroll över vår teknikutveckling. Vi är innovatörer och teknikutvecklare, inte tillverkare. Vår affärsmodell är tekniklicensiering. Vi kommer inte producera några slutprodukter.

Vi tror på hårt men lustfyllt arbete. Vi tror att olikheter är en tillgång som utvecklar oss. Vi tror att engagemang, reflektion och kreativitet tar en långt. Vi tror på kraften i teamet och omtanke om varandra och världen. Varje individs välmående och utveckling är viktig för oss. Vi försöker vara den bästa jobb-familj en kan ha. Hos oss flyger veckorna och vi gillar både fredagar och måndagar. Det tror vi att du också kommer göra.