Searchassistent

Searchassistent

Rekryteringsassistent
Prowork är ett specialiserat rekrytering- & bemanningsföretag nischat mot Industri, Fastighet och Byggbranschen. Vi söker nu ytterligare en stjärna till vårt härliga gäng som är med och bidrar till vår fortsatta positiva utveckling.

Är du orädd och gillar att ta kontakt med nya människor,? Kan sälja in dig själv via telefon & sociala medier?

Till vårt nyöppnade kontor i centrala Göteborg söker vi nu en Rekryteringsassistent.

Som rekryteringsassistent hos Prowork behöver du gilla att arbeta med telefon och dator. Du behöver utifrån en klarlagd profil, kunna identifiera och kontakta tilltänkta kandidater, och boka in dessa på intervju. Vidare består arbetsuppgifterna av att skapa annonser, vara behjälplig i referenstagning, boka in intervjuer hos våra beställare samt administration.

Som person behöver du ha en egen motor. Du behöver vara orädd. Du bör ha viss känsla för affärer och ett brinnande intresse för att leverera en bra tjänst till våra kunder.

Då kontoret är nystartat är det inledningsvis en mindre grupp, så vi värdesätter en hög professionalitet samt en god samarbetsförmåga.

Du behöver inte nödvändigtvis ha erfarenhet av rekrytering eller bemanning. Vi ser däremot gärna att du tidigare arbetat i med telefon, dator och mycket kontakter. Du kommer att få en stor möjlighet att lära dig rekrytering från grunden, och vi ser gärna att du utvecklas hos oss och ges mer ansvar.

Hos Prowork får du möjlighet att utvecklas både inom försäljning och rekrytering samt kunna klättra inom företaget och få nya utmaningar. Du får en fast lön med provision. Som medarbetare hos oss får du ett skönt gäng kollegor som arbetar med affärerna i fokus och samtidigt har väldigt roligt tillsammans.

Känner du att beskrivningen passar in på dig är du välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till Robert@prowork.se eller slå en signal om du har några frågor på 076-88 22 5587

Prowork är en auktoriserad bemanning och rekryteringsföretag som är medlemmar både i Sveriges Byggindustrier och Almega Bemanningsföretagen. Bolaget grundades 2013 och är verksamma inom Bygg & Anläggning, Industri och Fastighetsbranschen.
Mer info
Kontaktperson Robert Gidlöf
Telefon 076-8822587
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Prowork Bemanning AB
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)