Kalkylingenjör till medelstort anläggningsföretag!

Kalkylingenjör till medelstort anläggningsföretag!

Med en växande marknad i regionen söker vi nu en medarbetare till vår kund som är ett medelstort anläggningsföretag med basen i Göteborg. 

Är du intresserad att arbeta i ett bolag med högt projektfokus där du som medarbetare uppskattar möjligheten att vara delaktig från kalkyl till slutbesiktning i projekten är detta en tjänst för dig. Du ingår i en platt organisation med engagerade kollegor där alla arbetar för att uppnå gemensamma mål! 

Om tjänsten
Vi söker en person som har vana med att arbeta med kalkyler inom anläggningsbranschen.
Att kvalitetssäkra kalkylerna i nära samarbete med duktiga och engagerade kollegor är din viktigaste arbetsuppgift.
Som kalkylingenjör är du en viktig spelare i våra projekt och ska tillsammans med produktionsledningen bidra till att skapa god lönsamhet. Rollen ger dig stora möjligheter att arbeta med olika typer av projekt med varierande inriktning och storlek. Du kommer rapportera direkt till kalkylchefen.

Din bakgrund
  • Erfarenhet av kalkyl- och anbudsarbete i bygg och anläggningsbranschen.
  • Du har god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.
  • Du har B-körkort

Du som person
Du är en öppen, ansvarsfull och positiv person som har lätt för att samarbeta och möta andra människor. Du har en fallenhet för siffror och kommunicerar obehindrat såväl muntligen som i skrift. Du har ett strukturerat arbetssätt med god ordning och reda samt en kostnadsmedveten attityd. Du gillar att arbeta nära produktionen och förstår vad det innebär att arbeta i projekt och gentemot tydliga mål.Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.prowork.se
Sista ansökningsdag 23 maj 2022 (4 dagar kvar)