Montör

Prowash är Nordens ledande rådgivare och leverantör inom fordonstvätt. Vi växer och behöver utöka vårt team med ytterligare en montör.

Att jobba hos oss innebär att du får möjlighet att jobba med teknik i absolut framkant tillsammans med över 70 engagerade kollegor. Vi ger allt för att våra kunder ska ha en glädjefylld och bekymmersfri biltvättsvardag. Det gör vi dels med Nordens största serviceorganisation på vägarna, samt med rådgivning och expertis inom projektering, projektledning, produktutveckling, vattenrening, kemi, marknadsanalys och rapportering.

Vi säljer och installerar över 150 tvättar och reningsverk per år hos såväl enskilda entreprenörer som nationella kedjor. Det innebär att vi är marknadsledande inom fordonstvätt. En position vi dagligen gör vårt yttersta för att förtjäna!

Dina ansvarsområden och uppgifter:

Som Montör på Prowash får du möjlighet att jobba med branschens främsta maskiner och produkter tillsammans med proffsiga kollegor. Arbetet är mycket varierande, du utgår från hemmet med din servicebuss och åker ut till ditt montage där du oftast arbetar i team. Inför varje montage planeras arbetet tillsammans med Projektledare. Att arbeta systematiskt är en nyckel för att framgångsrikt lyckas i rollen. Mellan montage hjälper du teknikerna på fältet genom att åka på felanmälningsuppdrag och planerade serviceuppdrag hos våra kunder runt om i regionen.

Som montör hos oss kommer du huvudsakligen arbeta med:
 • Planera montage tillsammans med våra projektledare och medverka vid byggmöten.
 • Utföra montage och demontage av våra maskiner
 • Genomföra renoveringar
 • Arbeta med reparationer samt med planerad service och (vissa installationer kan förekomma)
 • Medverka och ansvara för uppföljning vid färdigt montage (lönsamhetuppföljning, besiktning osv.)
 • Hantera och rapportera serviceordrar i företagets fältservicesystem
 • Träffa många kunder och vara Prowash ansikte utåt
 • Bidra till utveckling hos kunden genom proaktivt komma med förslag på förbättringar
 • Utföra akutservice, underhåll och beredskap
I tjänsten kan det ingå övernattning på annan ort under vissa montage som är ca. 10 mil från hemmet, det kan också förekomma jobb i hela Sverige från tid till annan.

Dina färdigheter och erfarenheter:

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och service och du har:
 • Erfarenhet inom mekanik och gärna viss kunskap om el
 • Om du jobbat några år som montör eller fälttekniker är det meriterande
 • Kunskaper inom enklare programmering
 • Flytande i svenska, både i tal och skrift. Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
 • B-körkort
 • Meriterande om du har truck och liftkort och heta arbeten-utbildning
Du som söker gillar att jobba i ett team men trivs samtidigt med att arbeta självständigt. Då arbetet innebär kontakter både internt och externt behöver du vara social, utåtriktad, driven och har förmåga att samarbeta och skapa kontakter med kunder. Som person är du självgående och har god förmåga att jobba strukturerat i ett högt tempo. Din attityd är självklart professionell och du har ett stort engagemang för kunderna.

Vi på Prowash lägger stor vikt vid hur du är som person och att du känner att våra ledord är rätt för dig: Vi har service i fokus, vi är drivande, vi tar ansvar och vi tänker långsiktigt.

Vi erbjuder dig:

Att jobba med branschens bästa kollegor och produkter i ett team som är stolta att representera Prowash. Förutom att ingå i det sammanhanget har vi:
 • Världens bästa kollegor - passionerade tvättproffs med stort hjärta
 • Ett arbete med branschens främsta produkter
 • Ett generöst förmånspaket med servicebuss, privat sjukvårdsförsäkring, pension, friskvård, förskottssemester, sjukförsäkring, bolagsbonus
 • Sociala aktiviteter som kick-off med hela bolaget (senaste resor till Island, Turkiet, Tyskland), skidresor, sommar och jul-fest
 • Eftersom vår kultur baseras på förtroende (internt och externt) genomsyras det av frihet under ansvar - det ser vi som en förmån
Du rapporterar till Regionchef Väst och ingår i ett engagerat team med tekniker och montörer i regionen samt säljare och projektledare. Vi kommer att inleda dina första månader med en introduktion, utbildning och praktik tillsammans med dina kollegor.

Ansökan

Vi kommer starta intervjuprocessen i början av augusti men gör urval löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Har du frågor, kontakta rekryterande Regionchef Eddie Kivi; eddie.kivi@prowash.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 nov 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är 100 stolta tvättproffs som ger allt för våra kunder!

Prowash är Nordens ledande rådgivare och leverantör inom fordonstvätt. Våra 100 tvättproffs ger allt för att våra kunder ska ha en glädjefylld och bekymmersfri biltvättsvardag.

Vi servar våra kunder i ordets bredaste bemärkelse, dels med Nordens största serviceorganisation på vägarna samt med rådgivning och expertis inom projektering, projektledning, produktutveckling, vattenrening, kemi, marknadsanalys och rapportering. Vi har både bredd och djup.

Med över 40 år i branschen vet vi vad som gör skillnad för en framgångsrik biltvättsverksamhet och vägen dit. Vår drivkraft är att den kunskapen varje dag ska skapa värde för våra kunder.

Vi säljer och installerar över 150 tvättar och reningsverk per år hos såväl enskilda entreprenörer som nationella kedjor. Det innebär att vi är marknadsledande inom fordonstvätt. En position vi dagligen gör vårt yttersta för att förtjäna!