Säljare till Prowash AB, Göteborg

Säljare till Prowash AB, Göteborg

Vi växer! Vill du arbeta med branschens främsta produkter tillsammans med kunniga och positiva kollegor? Vi söker nu en

Säljare / Distriktssäljare

Göteborg / Västra Sverige


Vi erbjuder en central, spännande och omväxlande säljroll med stort eget ansvar. Du får chansen att vara en del av ett fräscht, nytänkande serviceföretag i stark tillväxt med stabilitet. Du blir en del av ett glatt och engagerat team samt får en gedigen introduktion.

"Vi är en konkurrenskraftig aktör med ambition att ta en stor del av de affärer som görs på svenska marknaden"

Läs hela intervjun med Martin Broman och mer om företaget på https://career.masterhelp.se/prowash/truck-bus.

Är du redo för utmaningen?

Inom affärsområde Truck & Bus har vi ambitionen att bli marknadsledande, precis som vårt affärsområde Personbil är. Vi vill vara den självklara systemleverantören av tvättutrustning hos våra kunder. Prowash Sverige erbjuder högkvalitativ fordonstvätt, biologisk vattenrening, Svanenmärkta kemprodukter och service. Du säljer en helhetslösning och ett koncept, som möjliggör för våra kunder att utveckla hjärtat i sin verksamhet, nämligen sina fordonstvättar.

Om tjänsten

Som säljare kommer du att vara ute och besöka både nya och befintliga kunder för att ta reda på hur vi kan skapa värde till deras verksamhet. Du trivs lika bra i tvätthallen som du gör på kundens kontor.

Som säljare hos oss kommer du att skapa, utveckla samt bibehålla goda kundrelationer i ditt distrikt. I tjänsten ingår att uppsöka och bearbeta kunder inom transport, logistik, åkerier, återförsäljare, och serviceverkstäder för lastbilar, bussar, bussbolag samt fristående aktörer. Rollen innebär både försäljning till nya och befintliga kunder, som säljare är du vår ambassadör ute på fältet, alltid redo att göra det lilla extra!

Du kommer att arbeta med hela Prowash konkurrenskraftiga produktsortiment inom tvätt, kem- och maskinlösningar, vilket innebär att du kommer samarbete med projektledare, produktchefer och tekniker. Ditt distrikt har sin utgångspunkt i Västra Sverige och du utgår från vårt kontor i Göteborg.

Vi erbjuder

Vi är branschens mest lönsamma aktör och det (vet vi) beror på att vi har de bästa personerna ombord. Personer som mår bra, presterar bra. Vi erbjuder ett bra förmånspaket och förutsättningar för rätt person att leverera sitt bästa. Eftersom vår kultur baseras på förtroende (internt och externt) genomsyras det av frihet under ansvar - det ser vi som en förmån.

Din profil

Vi söker dig som är lyhörd, nyfiken och skicklig på behovsanalys. Du kan arbeta självständigt och strukturerat både med uppsökande försäljning och med att utveckla befintliga kunder. Vi söker dig som förstår att det är ute hos kund som arbetet görs. Du är prestigelös och trivs med kundkontakter från verkstadsgolvet upp till VD-nivå. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du:

Har service i fokus

Det är hjärtat i verksamheten. Våra kunder skall få en service som överträffar deras förväntningar.

Är drivande

Du har ett tydligt självdriv, är proaktiv och har en vilja att utveckla dig själv.

Tar ansvar

Du inger förtroende och tar ansvar för dina handlingar och din försäljning.

Tänker långsiktigt

Kundrelationer som bygger på förtroende, professionalism och värme varar länge.

Du ser resande som en naturlig del i arbetet och är van vid att fylla dina veckor med kundmöten.

Kontakt

För frågor om tjänsten kontakta: Kim Töllinen, Rekryteringskonsult: 0720-71 13 19 Dan Andersson, Rekryteringskonsult: 0708-12 88 88.

Varmt välkommen med din ansökan!
Prowash Sverige är ett privatägt svenskt bolag med ett sextiotal medarbetare. Prowash är världsledare inom fordonstvätt respektive marknadsledande i Sverige och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö, samt ett rikstäckande nätverk av servicetekniker. Under 30 år i branschen har Prowash utvecklats till Sveriges ledande samarbetspartner avseende försäljning, montering och service av fordonstvättar för personbilar, bussar och lastbilar. Läs mer om oss här www.prowash.se

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, fältsäljare, utesäljare, distriktsäljare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 12 feb 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!