Account Manager till Göteborg

Account Manager till Göteborg

Vår affärsidé är att tillhandahålla ett koncept som hjälper arbetsgivaren att bedriva ett effektivt hälsoarbete genom att ge alla medarbetare möjlighet till mental och fysisk återhämtning på arbetsplatsen.
Vi söker efter 1 st Account Manager som skall utgå ifrån kontoret i Göteborg. Vi söker dig med erfarenhet av försäljning till privata företag och den offentliga sektorn. Du kommer att få ansvar för en befintlig kundportfölj samt även arbeta med nykundsbearbetning.

Ditt uppdrag
På Promas får du som säljare möjlighet att hjälpa människor att förändra sin hälsa och sina liv till det bättre. Behovet av återhämtning på arbetsplatserna är idag stort, många stressar för mycket och behöver ett verktyg för detta. Du kommer verka i en tillväxtbransch , intresset för häslsofrämjande insatser ökar och du kommer bli en viktig samarbetspartner till våra kunder inom området hälsa.

Ditt uppdrag innebär att du skapar nya affärer och utvecklar affärskontakterna med befintliga kunder i stora och små organisationer.

Vi vill att du har följande egenskaper:
  • Är en driven och positiv person
  • Tycker om att göra affärer
  • Har erfarenhet av nykundsförsäljning
  • Är kreativ och strukturerad
  • Är van att arbeta B2B
  • Och sist - men inte minst - har förmågan att skapa förtroende
Varför jobba på Promas?

Det finns många anledningar till varför Promas är en bra arbetsplats. Vi erbjuder våra säljare bra förmåner där grundtryggheten innefattar grundlön, en konkurrenskraftig provisionsmodell, sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.
Vi tror på frihet under ansvar och våra säljare har stora möjligheter att påverka sin egen arbetssituation. Dessutom har vi en fantastisk laganda i företaget med många sociala aktiviteter, coaching, stöd och vidareutbildning.

Vårt erbjudande är mycket starkt och vi kan stoltsera med starka referenser, men det är våra duktiga säljare som gör att vi når hela vägen in i mål...

Låter det som en utmaning för dig? Skicka då in din ansökan via knappen nedan.

Tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut som är 29 feb 2020 så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 mars 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att tillhandahålla ett koncept som hjälper arbetsgivaren att bedriva ett effektivt hälsoarbete genom att ge alla medarbetare möjlighet till mental och fysisk återhämtning på arbetsplatsen.