Säljare, Göteborg

Säljare, Göteborg

PROMAS söker till sitt huvudkontor i Mölndal

Säljare

Är du i tankarna att ta nästa steg i din utveckling inom försäljning? Då är detta jobbet för dig!

Ditt uppdrag som Säljare kommer främst att fokusera på att skapa nya kunder och vinna nya marknadsandelar. Du har en förmåga att se möjligheter och lösningar för våra kunder som finns i både stora och små företag och organisationer. Du kommer att ha ett starkt team runt omkring dig med såväl Promas forskningsråd, som är de främsta experterna inom sina områden, hälsoutvecklare, säljledare samt kollegor på marknad, kommunikation och service. På Promas arbetar vi tillsammans med våra kunder.

Vi vill att du minst har följande egenskaper:
 • Är en driven, företagsam och en positiv person
 • Brinner för att skapa affärer
 • Har erfarenhet av nyförsäljning med goda resultat
 • Är kreativ och skapar möjligheter
 • Har strukturen och drivet att arbeta självständigt med resultatansvar
 • Är övertygad om att välmående bidrar till lönsamhet för alla parter
 • Och sist - men inte minst - har förmågan att skapa förtroende
Varför jobba på Promas?
Det finns många anledningar till varför Promas är en bra arbetsplats. Vi erbjuder rätt person ett fritt arbete med fantastiska kunder och möjligheter i Göteborgsregionen. Vi är en arbetsplats med medarbetare som ger allt för våra kunder, varje dag! Vi ser till att må bra och har roligt själva.

Vi erbjuder självklart bra förmåner där grundtryggheten innefattar en bra grundlön, en konkurrenskraftig provisionsmodell och mycket mer.

Vi tror på frihet under ansvar och våra säljare har stora möjligheter att påverka sin egen arbetssituation. Dessutom har vi en fantastisk laganda i företaget med många sociala aktiviteter, coaching, stöd och vidareutbildning. Vi har även fina säljtävlingar med attraktiva premieringar. Allt detta sammantaget gör att våra medarbetare trivs hos oss och väljer att stanna kvar år efter år.

"Jag har jobbat på Promas i snart 4 år och trivs väldigt bra. Vi är ett gott gäng, vi har en bra sammanhållning och vi hjälps åt, oavsett om du är säljare eller har annan funktion i bolaget. Som säljare känner jag att jag kan planera in mina dagar själv, det är frihet under ansvar. Det är jättekul att få jobba med andra människors hälsa och välmående."

Marcus Andersson, Säljare Göteborg

Det här erbjuder vi dig:
 • Ett inspirerande och utvecklande arbete där du bygger och utvecklar långsiktiga relationer med kunderna
 • Ett unikt och spännande koncept
 • En kundplattform
 • En arbetsplats med mycket affärsdrivna kollegor
 • Utbildningar inom flera olika områden
 • Ett arbete som utvecklar dig som person och i din yrkesroll
 • Ett attraktivt villkors- och förmånspaket
Vårt erbjudande är mycket starkt och vi kan stoltsera med starka referenser, men det är våra duktiga säljare som gör att vi når hela vägen in i mål.

Kontakt
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Lars-Anders Carlsson på telefon 070-91 52 220.

Skicka din ansökan snarast möjligt. Vi gör löpande intervjuer under perioden.

Välkommen med din ansökan!

Promas är ett expansivt och framgångsrikt företag som på ett unikt sätt kopplar ihop välmående på arbetsplatsen till lönsamhet för våra kunder. Vi är marknadsledande inom vårt område och har sedan starten 2003 haft en stark utveckling. Vi finns vi på flera orter och täcker idag de större regionerna i Sverige. Marknadsläget är gynnsamt då behovet av ökat välmående på arbetsplatser är stort. Stressrelaterad ohälsa utgör idag en stor andel av företagens sjukskrivningar och många ligger också i riskzonen. Vårt erbjudande utgår från vår egen metod, PromasMetoden®, som bl a omfattar praktiska verktyg på arbetsplatsen, hälsokartläggningar, ledar- och medarbetarutbildningar och föreläsningar. PromasMetoden är ett effektivt och enkelt sätt att komma åt dessa problemområden. Promas vägleder och genomför hälsofrämjande insatser på arbetsplatser och hjälper människor att må och prestera bättre - det är få förunnat! Läs mer om oss på www.promas.se

Sökord: försäljare, försäljning, account manager, sales manager, sälj, sales, hälsa
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 26 okt (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!