Nyckelroll som lagermedarbetare

Nyckelroll som lagermedarbetare

Tjänstebeskrivning

Söker du ett varierande lagerjobb där du får arbeta brett och med många olika uppgifter? Är du strukturerad och har kunden i fokus? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som lagermedarbetare till Profisol i Göteborg.

I rollen som lagermedarbetare kommer du att ansvara för lagret där du kontrollerar och inlevererar ankommande gods, medverkar vid lastning och lossnig av bil samt plockar gods enligt delegerade listor. Med ditt lösningsorienterade sinne ser du till att rätt artikel och antal plockas och du administrerar så att flödet blir korrekt från inleverans till utleverans.
Du kommer att ansvara för hela lagerverksamheten, med allt vad det innebär därtill. Exempel på arbetsuppgifter:
  • Sköta in -och utleveranser av gods
  • Plocka ordrar
  • Hantera kundbeställning, inventeringar och planering
  • Lastning och lossning av bilar
Tjänsten passar dig som har ett brinnande intresse och erfarenhet från lager och logistik. Du tar naturligt egna initiativ i din arbetsdag och ser möjligheterna med att få komma till en nyckelroll hos ett företag i byggbranschen.

Krav på person

Vi söker dig som har god erfarenhet inom lagerarbete och känner dig trygg med att arbeta självständigt. Vidare ser vi att du som söker är en god lagspelare med initiativtagande förmåga och engagemang för företaget. Truckkort är ett krav för denna tjänst.
  • Truckkort och körkort
  • Lagererfarenhet
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll lagermedarbetare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Göteborg

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på camilla.aurell.performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 4 apr (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.