Ventilationstekniker!

Ventilationstekniker!

Vill du ta nästa steg i karriären som ventilationstekniker i en organisation som tycker det är viktigt att man genomför sitt arbete med stolthet och engagemang tillsammans med drivna kollegor? Är du en serviceinriktad ventilationstekniker som gillar ordning och reda? Ansök redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en ventilationstekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kund långsiktigt.

Bolaget har avdelningar inom El, VS, Ventilation, Vitvaror och Säkerhet. Deras kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner. Idag är de 20 medarbetare som har bred kompetens och sätter kund i fokus. Kvalitet är självklart men samtidigt tycker de det är viktigt att ha ett sammansvetsat gäng som kan ha roligt ihop.

Stämningen är öppen och vänlig och man hjälps åt i jobbet, men du måste också kunna leda dig själv. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt! Bolaget eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter
Som ventilationstekniker arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag - både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Service av ventilationssystem i fastigheter och anläggningar
  • Reparationer och felsökningar
  • Daglig kontakt med kunder
  • Utöver detta så förekommer även att antingen medverka eller utföra:
OVK-besiktningar
  • Driftsättning av ventilationssystem
  • Injusteringar av luftflöden i ventilationsanläggningar
Du kommer att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt bolagets höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Vi söker dig som
  • Har minst 1 års arbetslivserfarenhet som ventilationstekniker eller liknande.
  • Har B- körkort
  • Har goda kunskaper av det svenska och engelska språket i både tal och skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet av Injustering, OVK-besiktningar och styrventilationsteknik, men det är inget krav för tjänsten.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person är du driven, engagerad och självgående. Viktigt är att du är seviceminded, tycker om kundkontakter och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. Du är tekniskt intresserad och har ett strukturerat arbetssätt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://professionalsnord.se/
Sista ansökningsdag 30 okt 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!