Kundfokuserad Robottekniker med arbetslivserfarenhet till KUKA

Kundfokuserad Robottekniker med arbetslivserfarenhet till KUKA

Inledning:

Det här är tjänsten för dig som har ett par års erfarenhet inom automation, mekatronik, elinstallation eller liknande. Du välkomnas till en innovativ arena som du delar med likasinnade kollegor. Vi ser fram emot din ansökan!

Information om tjänsten

KUKA är en internationellt verksam automationskoncern med en omsättning på ca 3,3 md EUR och ca 14 000 medarbetare. Som en av världens ledande leverantörer av intelligenta automationslösningar är KUKA idag en helhetsleverantör: Från robotar och celler till helautomatiserade anläggningar - spjutspetsteknik som idag används inom en lång rad branscher: Automotive, Electronics, Metal & Plastic, Consumer Goods, E-Commerce/Retail och Healthcare.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos KUKA. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och samtliga frågor kring tjänsten går till adrian.couture@pn.se.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och KUKAs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Som robottekniker hos KUKA kommer du i huvudsak att arbeta med:
  • Service, felsökning, installation och driftsättning av KUKA´s robotsystem
  • Ärendedokumentation och kunduppföljning
  • För rätt person - programmeringsuppdrag
  • För rätt person - uppdrag relaterad till applikationsmjukvara
Vi söker dig som:

Älskar teknik och vill förstå hur saker hänger ihop. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som robottekniker hos KUKA NORDIC AB. Du kommer att arbeta nära dina kollegor och kunder och därför är du en lagspelare som uppskattar ett gott samarbete. Vi ser gärna att du är drivande, engagerad och gillar att ta egna initiativ för att driva ditt arbete framåt. Vi hoppas att du ser fram emot att bli en del av KUKAs strävan att skapa ett utvecklat samhälle genom att arbeta fram innovativ teknik. Tjänsten innefattar en del resande och övernattning, vilket du därmed kan tänka dig.

Vi söker dig som har en eftergymnasialutbildning inom mekatronik, el, maskinteknik eller automation alternativt har arbetslivserfarenhet som kan bedömas likvärdig. För att lyckas i tjänsten som Robottekniker ser vi att du har ett par års relevant erfarenhet utöver dina studier.

Krav
  • B-körkort
  • Flytande tal och skrift i svenska & engelska
  • En utbildning och/eller arbetslivserfarenhet som kan bedömas likvärdig inom El/Mekatronik/Automation eller Maskinteknik
Vidare söker vi dig som är prestigelös och värderar ett gott samarbete med dina kollegor likväl som kunder. Att bygga goda relationer faller naturligt för dig, du är uppmärksam på att fånga upp nya behov ute hos kund och värderar god service. Är du även en person som trivs bra med frihet under ansvar kommer du att trivas som Robottekniker hos KUKA Nordic.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 23 okt 2022 (24 dagar kvar)