Konsultchefsassistent till Professionals Nord Göteborg

Konsultchefsassistent till Professionals Nord Göteborg

Är du student och vill utvecklas i en tjänst som ger meriterande erfarenheter inför framtiden? Vill du vara en del av ett gäng som värdesätter gemenskap där vi firar våra framgångar tillsammans?
Gillar du dessutom att ta eget ansvar och leverera resultat? Vi är ett företag med unga entreprenörer som brinner för vårt arbete och vår vision - Rekrytering i världsklass!
Ta chansen att vara med på vår resa och bli del av vårt kontor i Göteborg! Vi sitter på Avenyn i nyrenoverade lokaler och söker just nu vår nästa stjärna med start omgående.

Information om tjänsten
I rollen som konsultchefsassistent arbetar du ungefär två dagar i veckan utöver dina studier. Schema läggs veckovis och baseras på arbetsbelastning nästkommande vecka, samt de möjligheter som finns utifrån ditt studieschema. Du går in som konsultchefsassistent i Göteborgsteamet där du ges möjligheten att utvecklas varje dag:

Sofie på kontoret har precis gått karriärsvägen som assistent till konsultchef och beskriver rollen som konsultchefsassistent så här:

"Rollen som konsultchefsassistent är enligt mig det absolut bästa extrajobbet man kan ha parallellt med sina studier. Jag har kunnat dra nytta av mina studier i rollen och av rollen i mina studier. Detta samtidigt som vi på PN jobbar med långsiktiga samarbeten där man blir sedd och hörd och vågar tänka långsiktigt. Är man nyfiken på vad en karriär inom branschen kan komma att innebära är absolut PN rätt väg att gå, här får du testa på allt, tillsammans med världens bästa gäng!"

Du kommer då att arbeta tillsammans med övriga assistentteamet runt om i Sverige för att sköta den dagliga verksamheten. På vårt kontor i Göteborg arbetar i dagsläget + positiva och sociala medarbetare, där vi tillsammans har lång erfarenhet från branschen och ser nu fram emot att utöka teamet ytterligare! Övriga assistentteam finns i dagsläget på plats i Norrland, Stockholm, Linköping, Karlstad, och Örebro!

Såhär säger Albin, vår leveranschef om hans ledarskap:

"Min största drivkraft i mitt ledarskap är att få ut maximal potential av alla medarbetare. Hos oss på PN kan vi utlova personlig utveckling i takt med att bolaget växer. Och roligt ska vi ha på vägen!"

Arbetsuppgifter
Som konsultchefsassistent hjälper du leveransteamet med administrativa uppgifter. Du kommer få vara involverad i hela rekryteringsprocesserna från kravprofiler, till annonser, urval av ansökningar till att göra referenstagningar. Du kommer att följa en utbildningsplan för att lära dig alla uppgifter. När du känner dig trygg i uppgifterna kommer du få möjligheten att hålla egna intervjuer och målet är att du ska kunna vikariera för konsultcheferna när de är på semester under jul/sommar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:
  • Gå igenom urval
  • Genomföra telefonintervjuer
  • Stödja konsultchef kring avtalsskrivningar och intervjuer
  • Besvara frågor från kandidater via mail och telefon.
  • Ansvara för tidrapportering
När du är klar med dina studier finns det goda möjligheter att fortsätta avancera in i en heltidstjänst på bolaget precis som många av våra tidigare assistentstjärnor.

Vi söker dig som:
  • Studerar inom HR/Beteendevetenskap alt. läser en likvärdig utbildning och har minst 1,5 år kvar av dina studier.
  • Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet där du har haft kundkontakt och fått använda din förmåga att ta initiativ och eget ansvar.
  • Du har goda kunskaper i Officepaketet och mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Du bör vara noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du har förmågan att ta ansvar och följer upp det du åtagit dig. Det är viktigt att du trivs i nära samarbeten då du kommer arbeta tätt med kollegorna i Göteborg och samarbetet sträcker sig även med övriga kollegor runt om i landet.

Som person kan du även identifiera dig i våra värdeord:

FRAMGÅNG: Du utmanar dig själv och dina kollegor att hela tiden utvecklas, du jobbar hårt men smart!

SNÄLL: Du kommer tillhöra Nordens bästa arbetsplats och är med och bidrar till den familjära stämningen på PN

LYCKA: Du tycker att du har världens roligaste jobb och sprider energi i vardagen

Vi tror även att du har en arbetsglädje, är utåtriktad, peppad och sprider bra energi då vi värderar att ha roligt på jobbet. (Ett och annat Göteborgsskämt kommer färdas genom kontorslandskapet)
Skicka in din ansökan idag om du vill arbeta på ett företag med hög energinivå och gemenskap!

START: I augusti

OMFATTNING: Deltid, minst 2 dagar/v

STAD: Göteborg

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Albin Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på albin.andersson@pn.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 2 juni 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!