Konsultchef till Professionals Nord Göteborg

Konsultchef till Professionals Nord Göteborg

Professionals Nord är Sveriges mest expansiva bemanningsföretag sett till omsättning, intern personalstyrka och geografisk spridning. 2021 öppnade vi upp fem nya kontor i Sverige och innan 2023 ska vi expandera till våra nordiska grannländer! Nu söker vi nästa konsultchef till vårt härliga gäng i Göteborg!

Information om tjänsten
I rollen som Konsultchef kommer du jobba nära tillsammans med sälj- och leveransteamet som med glädje väntar på att du ska komma på plats.
Du kommer ha duktiga mentorer som kommer vara angelägna om att lära dig allt de kan. Hos oss är beslutsvägarna korta och du får förtroende och mandat från start. Det är bara du som sätter gränserna för hur långt du vill gå och utvecklas, hos oss finns många karriärvägar och bolaget växer så det knakar. Detta i kombination med ett arbetsklimat som genomsyras av drivna kollegor med härlig humor och arbetsglädje. Låter det intressant?

På vårt kontor i Göteborg arbetar i dagsläget 9 härliga individer, bland annat vår VD Isac, leveranschef Albin, och konsultchef Sofie. Vi har tillsammans lång erfarenhet från branschen och ser nu fram emot att utöka teamet ytterligare!

Du kommer givetvis erbjudas utbildning och alla verktyg som krävs för att kunna briljera från dag ett. Tillsammans med Leveranschef, Albin Andersson, sätter du en utvecklingsplan och målsättning för din karriär och framfart #Vivinnertillsammans.

Såhär säger Albin om hans ledarskap:

"Min största drivkraft i mitt ledarskap är att få ut maximal potential av alla medarbetare. Hos oss på PN kan vi utlova personlig utveckling i rask takt med att bolaget växer. Och roligt ska vi ha på vägen!"

Arbetsuppgifter
Som konsultchef blir du en viktig del av leveransteamet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
  • Rekrytering: Kravprofil, annons, urval, intervju, presentation till kund och anställningsprocess
  • Skapa kundrelationer: Bygga upp och underhålla affärsmässig relation till dina kunder
  • Personalansvar för konsulter: Uppföljning av trivsel, utveckling, arbetsmiljö, utveckla ditt ledarskap, arbetsrätt etc.
Vi söker dig som:
  • Har en eftergymnasial examen inom personalvetenskap/HR/Psykologi/Ekonomi eller liknande
  • Har B-körkort
  • Talar och skriver svenska & engelska obehindrat
Det är meriterande om du haft en liknande roll i upp till 3 år tidigare.

För att bli långsiktig i rollen tillsammans med oss är det viktigt att du är beredd att visa engagemang och hjärta från dag ett. Under tiden vi alla arbetar hårt planerar vi även att ha roligt tillsammans och göra det vi älskar - ge människor arbeten!

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Du bör vara noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du har förmågan att ta ansvar och följer upp det du åtagit dig. Det är viktigt att du trivs i nära samarbeten då du kommer arbeta tätt med dina kollegor i GBG och samarbetet sträcker sig även med övriga kollegor runt om i landet.

Som person kan du även identifiera dig i våra värdeord:

FRAMGÅNG: Du utmanar dig själv och dina kollegor att hela tiden utvecklas, du jobbar hårt men smart!

SNÄLL: Du kommer tillhöra Nordens bästa arbetsplats och är med och bidrar till den familjära stämningen på PN

LYCKA: Du tycker att du har världens roligaste jobb och sprider energi i vardagen

Vi tror även att du har en arbetsglädje, är utåtriktad, peppad och sprider bra energi då vi värderar att ha roligt på jobbet. (Ett och annat Göteborgsskämt kommer färdas genom kontorslandskapet)
Skicka in din ansökan idag om du vill arbeta på ett företag med hög energinivå och gemenskap!

START: I augusti

OMFATTNING: Heltid

STAD: Göteborg

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Albin Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på albin.andersson@pn.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 2 juni 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!